Şimdi sırasıyla yapacaklarınızı sölüyorum size maliyeti vs. hepsini yazıcam ve arabanız showroomdaki sıfır arabadan 5 kat daha parlak göz alıcı olacak
1. Adım Aracı Meguiarsın Mor renkli Cilalı sampuanıyla Yıkayacaksınız..
2. Adım Aracı iyice kuruladıktan sonra Temiz tozsuz bi bölgeye alacaksınız..
3. adım Meguiars'ın Compound Çizik çıkarıcı pastasını Aracın her yerine Ped İle sürüp Bi müddet bekleyip Temiz biz bezle Sileceksiniz (Bu Uygulamayı kesinlikle tozsuz, güneşsiz ortamda yapın Aracın kaportasına güneş vurmasın ve Uygulamayı polisaj makinasıyla yaparsanız çok daha iyi sonuç alırsınız)
4. adım Meguiarsın Hare gidericisini Tıpkı Pasta gibi arabanın her yerine süreceksiniz ve Bi Müddet bekleyip temiz bir bezle sileceksiniz..
5. Adım Meguiarsın Sıvı cilasını arabanın her yerine süreceksiniz ve bir müddet bekleyip onuda Temiz bir bezle sileceksiniz.. (Tıpki pasta ve hare giderici gibi)
6. Adım Meguiarsın Sentetik Boya korumasını Aracın her yerine sürüp bir müddet bekleyip onuda temiz bir bezle sileceksiniz.. Ve pasta cila Boya koruma işlemimiz Sona ericek..
7. Adım Jantları Meguiarsın Jant temizleyici ve parlatıcısı ile güzelce Temizleyip parlatıcaksınız..
8. ve son Adım Lastikleri Meguiars'ın endurance yada Sonaxın extreme Jel parlatıcısı ile güzelce parlatıp Aracın Karşısına geçip 1 Fincan nescafe alıp Saatlerce Nasıl ışıl ışıl parladığını alev gibi yandığını izleyeceksiniz..
Bu Uygulama adımlarınızı yaptığıunızda gerçekte aracınız mükemmel derecede parlayacaktır. Pasta cila boya koruma hare giderme işlemlerini polisaj makinasıyla yaparsanız cok daha iyi sonuç alacagınıza %100 garanti veririm.. Bu ürünleri temin edin derim tahmini 150 200 tl civarı bi fiyat tutacak bu ürünler Ama %100 harika ürünler.. Yaklasın 5 6 saatinizi alır gibime geliyor ama aracınız için değer..
Şu Havalar bi düzelsin aynı işlemleri kendi aracımada yapıcam şimdiden iyi uygulamalar