User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Cete isbasinda..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kedi caddy i sever

kkursat01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kedi caddy i sever
    Kedinin ümmüğünü sıkmışlar gibi bakıyor

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kkursat01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kedinin ümmüğünü sıkmışlar gibi bakıyor
    yakalanınca şaşırdı abi

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim bahcede kopeklerime musallat olmus bi kedi vardi arabalarin ustunede cikiyordu.. kopeklerin zincirinin uzandigi yeri ogrenmis 1 metre uzagina gelip yatiyordu kopekler tum gun deli oluyordu. herneyse bigun kopeklerden birini baglamayi unutmusuz sabaha. disi olan klubenin onunde oturuyor daha dogrusu pusu atmis bekliyordu kedi geldi bi oturdu zincir mesafesine iste o zaman hersey icin cok gecti kostum filan ama alamadim agzindan. ogun bugundur kedi gelmez eve. ibret aldi kediler heralde
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    motorsikletime zarar veren kedileri olduresim geliyor ama acikca soyliyim,
    cok fazla zarar veriyor cunku, seleyi mahvediyor
    Built to fall....

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorsikletime zarar veren kedileri olduresim geliyor ama acikca soyliyim,
    cok fazla zarar veriyor cunku, seleyi mahvediyor
    Seleyi perişan etmesinin sebebi tırnaklarını bilemek istemesinde yatıyordur. Evinde kedi besleyenler bilir, (istisnalarda vardır ama) bizim gibi kanepe kumaşını feda edenler bile vardır.
    Kedi aslında pek öyle evde beslenesi, büyütesi, bakılası bir hayvan değil; sürekli avlanma içgüdüsü devrede, merak hat safhada, karşısındakinin elektriğini çözen, insan seçen...vs bir hayvan.
    Bahçeli ev yoksa, köpeğinde evde beslenmesine karşıyım, bunun en baba nedeni, kediler gibi kendilerini temizleme gereği duymayıp, dilediği yere ki bu halının ortasıda olabilir, tuvaletini yapmayı sevmeleridir.

Benin zuzu kapalı otoparkta olmasına rağmen, kaput soğukta olsa otoparkı mekanı bellemiş bir kedi ne yazıkki kaputa çıkıyor. Birgün sırf motorun soğumasını bekledim, arkamı döndüm beyimiz yine kaputa çıktı. Sırf benim otomobilime değil, dilediği her otomobilin kaputuna çıkıyor.

Kediler tırnaklarını çıkarıp kaputta kaymaz, ama patisi kirliyse ve otomobilin yüzeyide tozlu veya kirliyse hiç şansınız yok, kedinin patisi ile kaput arasındaki toz veya kirin kedinin hareketleriyle yer değiştirmesinden kaput illaki çizilecektir ama o çizikler yıkama ile oluşacak çiziklerden farksızdır. Benim zuzunun kaputunda da yeni yeni düzensiz çizikler oluştuğunu gördüm, çok da lülü, nasılsa üzerine başka bir nano teknoloji cila uygulayacağım, elle çizikleri gideririm olur biter

Kaput üzerinde kedi gördüyseniz, kediyi korkutmayın, aksi halde kedi korkup saçma sapan ani hareketler yapar kaput daha fena çizilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hakan, görmüyor musun resmi, kedi benden korkmuyor, hatta antenle sevişiyor.
    abuk subuk sürtüyor sırt üstü dönüyor tavanda
    Built to fall....

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan, görmüyor musun resmi, kedi benden korkmuyor, hatta antenle sevişiyor.
    abuk subuk sürtüyor sırt üstü dönüyor tavanda
    Ben genel olarak yazdım; senin kediler artık yılışık kıvama gelmişler
    Senden zarar gelmediğini bildiğinden, işin suyunu çıkartma moduna geçmişler

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıcaklığa geliyor garibanlar.Bir dönem yavrular sıcaktan motor bölmesine kaçıyorlardı.Her arabaya binişimizden önce kaputu açıp motordan yavru çıkaralım derken, tüm ailede dirseklerde aynı çizikler oluşmuştu.Aile işareti gibi Sonra yabancı arabalarında motor bölmelerine gire gire kayboldular keratalar
    Nadide şeyler değerlidir.

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çıksınlar ya canları sağolsun özellikle camda bıraktıkları kayma izlerine hasta oluyorum veletlerin çizsinler boyatırım kirletsinler yıkatırım valla hiçmi hiç sorun değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    kaput sicak filan da degil, sadece serefsiz olduklari icin bekliyorlar, araba 10 gundur yatiyor, neresi sicak.
    hepsi k.e.r.a.n.e.c.i biliyorum ben onlari ozellikle slyvester isimli olan siyah beyaz
    Built to fall....

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç ne kadar soğukta olsa yerden sıcak.Bizimkilerde yer yapıyoruz oraya girmiyorlar kapının önünde ayakkabıların üzerinde yatıyorlar keratalar
    Nadide şeyler değerlidir.

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu dertten dolayı çok çektim kapalı garajımı perdeyle kapatıyorum aracı koyduktan sonra soğuk havalarda özellikle orası oda gibi oluyor ve içerisi kediler için bulunmaz yer oluyor ve doluşuyorlar aracın çizilmesine mi yanarsın 2 saat iç dış temizledikten sonra tüm camların kaputun pati izine mi yanarsın zarar vermekte istemiyordum aracı koyduğunuz yere 1 kutu naftaliin alın sağlı sollu yerleştirin naftalin kokusuna kesinlikle gelmiyorlar hatta yeriniz müsait ise aracınızın birkaç yerinede 2 şer 3 er koyun kesin çözüm hem hayvanlar hem aracınız zarar görmüyor

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda zeghirleyip geberten vardı gelir gene tipini zitttiğim

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı dert bendede var.kedileri sevmem ama canlı sonucta zarar veremiyorum.naftalin dediler olmadı gecen gun elma sirkesi dediler 2 şişe boşalttım arabanın etrafına sabah kalktım yine üstündeler branda aldım 2gun once yarın yıkayıp çekicem ustune tek care o. ins tırnakları brandaya'da zarar vermez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    canlı tanımı hatalı bence, bakteri de mikrop da hamamböceği de canlı..
    mikropların bedeninde yaşamasına yada hamamböceğinin yatak odanda olmasına izin verir misin?

Kedi de bir canlı, diğer hepsi gibi, kötü tarafı istilacı bir tür ve şehirde kedilerin nufüslarını sınırlayacak başka avcılar yok. Sayıları kontrolsüz artıyor..
    Allah ona can vermiş, işte hayvancık günah filan Antibiyotik içerken iyiydi.

Evi de temizliyorsunuz, güzelim mikro organizmalar ufak ufak böcekler hep ölüyor, bazıları da insana asla zarar vermeyecek canlılar..
    Temizleyemelim evi, çöpleri dışarı atmayalım, kurtçuklar da yaşamayı hakediyor..

Tamamen subjektif açıklamalar bunlar, kedi sevebilirsiniz ama sadece seversiniz diğer bütün dayanaklar kandırmaca
    Built to fall....

tayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh şu tatlı kedilerden çektiğim arabanın üstünde kaputtan bagaja kadar ayak izi nedir arkadaş

kutaskullar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün yorumları okudum, içinizde hak verdiklerim var görüşüne karşı olduğum fakat saygı duyduğum var...
    Yaklaşık 5 yıldır kedimiz var, evde tüyü kılı olmayan yer yok bakımı çok kolay bi hayvan değil, bahsedildiği gibi bizimde koltuklar feda edildi tabi bunlar ev kedileri için geçerli
    Sokak kedileri soğuk havalarda motor bölümü sıcak olduğu için kaportaya yatar üstüne çıkar yada motor bölümüne girebilirler hatta bi komşumuzun arabasının motorunda doğum yapmıştı kedi adam arabasını çıkarmamıştı 1 hafta yerinden barınak gibi olmuştu..
    Sokakta yaşayan hayvanlar evlerimizdekiler kadar şanslı değiller eğer rahatsız olmuyosanız bırakın çıksınlar arabanın üstüne hayvanlar üşüyor sonuçta biz onların yaşadıklarını yaşamıyoruz yemeğimiz önümüzde sıcacık yatağımız evimizde..
    Şahsen ben arabanın üstünde kedi görürsem benden kaçmazsa elime alıyorum seviyorum sonra bagajda her zaman kedi maması bulunduruyorum- kedim olduğu için evde bitince arabaya inip almak kolay oluyor- sizde en azından ilaç gibi çözümler aramaktan vazgeçin en fazla çizilir oda pasta boya ile telefi edilir diye düşünüyorum..

Dip not: Arabama çok değer veriyorum temizliğine boyasına özellikle fakat başka canlılar tarafından verilen zarar gözüme batmıyor (kuş pisliği hariç )

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kedi değil de benimde belalı bir kuşum var, arabayı ne zaman yıkasam sağ arka kapıya denk getiriyor namussuz. 4 senedir devam ediyor bu durum. Aynı kuş mu bilmiyorum ama bende alıştım artık o da..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)