Cete isbasinda..

Thread: Cete isbasinda..

1. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    bizim burda martılar var çok fenalar hayvanları çok severim ama bazen sabah aracı bir görüyorum cinnet geçiricek gibi oluyorum kaputtan başlıyorlar aracın arkasına kadar komple...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

2. Bone-crusheR's Avatar

Bone-crusheR said:
    bence sıcaklıkla ilgisi yok aracın her yanına işeyip işaret bırakıyolar.diger kedilerde kokuyu alıp aracın ustune toplanıyo. dikkat edin lastikler tampon kesin sidik vardır.tv de izlemiştim normal temizlik urunleriyle sidik i sadece yayılıyomus yanı kurtulamıyosun ben en son sirke yaptım 1 haftadır cıkan olmadı acaba kokuyu bastırdımı yada sirke kokusu rahatsızmı ettti

3. tılsım's Avatar

tılsım said:
    Quote Originally Posted by darkmoon View Post
    bizim burda martılar var çok fenalar hayvanları çok severim ama bazen sabah aracı bir görüyorum cinnet geçiricek gibi oluyorum kaputtan başlıyorlar aracın arkasına kadar komple...
    Martılar konusundan bende müzdaribim,deli oluyor insan.Birde aracı yeni yıkatıp,
    bir kaç saat sonra üzerinde dekorları gördüğüm zaman tam cinnetlik oluyorum.

4. es026's Avatar

es026 said:
    Kapalı otoparkta benimde aracın üstüne çıkıyorlar. Kurtulmak imkansız gibi birşey.

5. levent's Avatar

levent said:

pazar akşam geldiğimde böyleydi tavan, dün de yıkattım akşam çıkarken kaputtaydı bizim haylazlardan birisi dedim in bakiim indi takılsınlar yapcak bişey yok

6. OrcunInce's Avatar

OrcunInce said:
    Benim cupra hep garajda. Sitemizde de bolca kedi var. Hava soğuk olunca garaja iniyorlar ısınmak için. Neyse gece sigaram bitti indim garaja, ulan bir baktım 4 tanesi birbirine sokulmuş cam tavanda uyuyorlar. Kıyamadım ipnelere gittim validenin arabayı alıp çıktım. Biz evlerimizde sıcaktayız ama onlar üşüyorlar. İki tırnak izinin keseme bir zararı olmaz, yaşasın yavrucaklar.

7. ersin_srndg's Avatar

ersin_srndg said:
    Quote Originally Posted by OrcunInce View Post
    Benim cupra hep garajda. Sitemizde de bolca kedi var. Hava soğuk olunca garaja iniyorlar ısınmak için. Neyse gece sigaram bitti indim garaja, ulan bir baktım 4 tanesi birbirine sokulmuş cam tavanda uyuyorlar. Kıyamadım ipnelere gittim validenin arabayı alıp çıktım. Biz evlerimizde sıcaktayız ama onlar üşüyorlar. İki tırnak izinin keseme bir zararı olmaz, yaşasın yavrucaklar.

8. altugkocer's Avatar

altugkocer said:
    Bizim ofisteki üst komşumuz olan menopoz teyze (adını bilmediğim için öyle hitap ediyorum) sağolsun her gün istisnasız marketten kedilere (sayıları çok fazla 10-15 civarı) ciğer, et vs. alıyor.

Hayvanlar o kadar rahat ki sanki biz onların keyfini bozuyoruz otoparka girince Arabayı park ettikten sonra hepsi scoop un önüne diziliyor. Yukardan su döküyorum yine gitmiyorlar

Bunlar yüzünden 2 haftada bir kaputu cilalamaktan sıkıldım, otobüsle gidip gelmeye başladım işe. Tam alıştım derken evdeki kapalı garaja musallat olmuş 1 tanesi. Haftasonu garaja bir indim arabayı sanki çamur renk patiyle kaplatmışım gibi. Kaç saat aradım bulamadım namussuzu.

Arabayı satmak, evi değiştirmek gibi şeylerin dışında ne yapmak gerek bunlardan kurtulmak için ?

9. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    o hayvanların hepsi diğer tarafda dile gelip konuşucak anlatıcak bizim onlara yapdığımız bütün iyilikleride zulümleride ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

10. gsi_club's Avatar

gsi_club said:
    bende bu konudan yazlari oldukça çekiyorum.araci her aksam kapali garaja çekerim.araç pis oldugu zaman yaklasmiyorlar ne zaman arabayi yikatirsam o zaman gelirler.hatta hiç unutmam bir gün ön camim onlarin yüzünden yapis yapisti kimbilir neyini birakti adiler.ne yaptiysam ben kurtulamadim.

11. Ranthor's Avatar

Ranthor said:
    Quote Originally Posted by darkmoon View Post
    o hayvanların hepsi diğer tarafda dile gelip konuşucak anlatıcak bizim onlara yapdığımız bütün iyilikleride zulümleride ..
    peki bakterilere yaptigin zulum, yada mikroplara, mikroorganizmalara, cesitli pire vb. lere, hamam boceklerine? sivri sineklere|?

insanin malina sagligina zarar veriyorsa, hayvan zararlidir. Memeli hayvan diye ayricalik gosterilmesi adaletli degil kisisel secimdir.

Farelere de yazik, onlar da usuyor, onlara da yuva yapin, arabalarin tepesinde otursunlar..

Dedigim gibi kisisel gorusler, ben de zarar vermiyorum kedilere ama dusuncem bu sekilde
    Built to fall....

12. shkodra's Avatar

shkodra said:
    Garipler bulmuş sıcak pırıl pırıl kaygan zemini fantezi yapacaklar tabiki .. Gidip çöplüktemi oynaşsınlar..

Sarman : Geliyorum hayatım aç kollarını
    Tırmık : Gel bekliyorum, bak camdan aşağı dene daha hızlı oluyor.

13. clioGT's Avatar

clioGT said:
    Quote Originally Posted by Ranthor View Post
    peki bakterilere yaptigin zulum, yada mikroplara, mikroorganizmalara, cesitli pire vb. lere, hamam boceklerine? sivri sineklere|?

insanin malina sagligina zarar veriyorsa, hayvan zararlidir. Memeli hayvan diye ayricalik gosterilmesi adaletli degil kisisel secimdir.

Farelere de yazik, onlar da usuyor, onlara da yuva yapin, arabalarin tepesinde otursunlar..

Dedigim gibi kisisel gorusler, ben de zarar vermiyorum kedilere ama dusuncem bu sekilde
    çözüm bulabildiysen paylaş hain

besliyolar anasını satim akşamdan akşama evin önünde, sonra hayvan tok karına araba üstylerinde sevişiyio
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

14. c20let's Avatar

c20let said:
    Quote Originally Posted by Ranthor View Post

Bende aynısını söylüyorum her sitede olan ve benide mağdur eden kedi besleyen teyzeye. Hoş bir şey değişmiyor. Havalarda soğuyor mart geliyor yine kafamızı öpecekler.

15. Ranthor's Avatar

Ranthor said:
    Biz de besliyoruz, hatta hasta olanlari veterinere goturup tedavi ettirmişliğimiz var.

Içten aralarına sızıp yamultacağım içten çökerteceğiz onları.
    Built to fall....