User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Crystal Concept HydraX incelemesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Nisan ayında bir uygulama yapmayı planlıyorum. Bu ürünüde sizce temin etmem gerekir mi? Yoksa gereksiz bir + mı olur.
    YIKAMA
    İPA ile temizlik
    KİL
    SRP
    FK1000
    Nanolex wash coat uygulayacağım.

sonrasında haftada bir Meq Quik Detailer 2 haftada bir Quik Wax ile devam etmeyi planlamaktayım... Sizce Wash Coat üzerine bu ürünü uylamam ve sonrasında yinedüzenli qd ve wax verimli olur mu? Yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Nisan ayında bir uygulama yapmayı planlıyorum. Bu ürünüde sizce temin etmem gerekir mi? Yoksa gereksiz bir + mı olur.
    YIKAMA
    İPA ile temizlik
    KİL
    SRP
    FK1000
    Nanolex wash coat uygulayacağım.

sonrasında haftada bir Meq Quik Detailer 2 haftada bir Quik Wax ile devam etmeyi planlamaktayım... Sizce Wash Coat üzerine bu ürünü uylamam ve sonrasında yinedüzenli qd ve wax verimli olur mu? Yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
    Washcoat üzerine quick detailer ve/veya quick wax'a da gerek yok. Keza, wash coat var ise üzerine hydraX uygulamanızda gereksiz ürün sarfiyatı olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Washcoat üzerine quick detailer ve/veya quick wax'a da gerek yok. Keza, wash coat var ise üzerine hydraX uygulamanızda gereksiz ürün sarfiyatı olacaktır.
    Aralık ayında uygulamıştım wash coat etkisini daha yeni kaybetti ve gerçekten bu kış ayında kurtarıcım oldu.
    ben wax ve d yi parlaklığın devamı srp ve fk1000 ömrü uzaması açısından belki faydalı olur diye düşünmüştüm.
    Sizin kullandığınız ve benim gibi ilk kez uygulama yapacak olan birine tavsiye edeceğimiz kil var mıdır?
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)