@Ae86 Abi Bmw nin kaputta kalan yapışkan artıklarını nasıl söktün. Benim arabanında alt kısımlarda benzer şeyler var sökmem lazım.![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Mercedes marka aracımız iç aksamda yer alan deri kısımlar Valetpro deri şampuanı ile temizliği yapıldıktan sonra Zymöl leather conditioner ile korumaya alındı.Dış aksam Menzerna 2500-3000 ile düzeltildikten sonra Auto finesse illusion korumaya alındı.Jantların iç dış temizliği yapıldı.
![]()
Orta konsol kapağı ve çizikleri öncesi,
Polisaj sonrası,
Jant bakımınıda yapalım,
Jant içine kadar temizlensin,
Anahtarla astara kadar sanatsal çalışma yapmışlar,
Ufak bir kısmı kaldı oda bazı ışık altında gözüküyor.
Ön çamurluk sol ve sağ farkı,
Kapı direkleri ,
Final,
Kaputtan yansıma
![]()
2014 model yeni alınan aracın detaylı iç temizliği yapıldıktan sonra özel bir renk olan valencia orange Crystal Concept yeni ürünü Ccoat Eclips ile korumaya alındı.Müşteri isteği ile Sunpro orta ton cam filmi uygulaması yapıldı.
Arka koltuk altı kumbara olmuş
![]()
Detay işinde kazandığın yılların tecrübesini,benim aracıma da yansıttığın için mutluyum abi , ellerine sağlık hayalimdeki arabaya kavuştuğumda hayalimden fazlasıyla karsılastım sayende![]()
2002 Renault Clio 2 HB 1.4 RXT-09FT336
2009 BMW 116i - 35KEF63
2012 Megane 3 Coupe 1.6 dci GT-Line - 35KES64
2014 BMW 116d -35KNG94
2007 Honda Fit Sport - AP90287
Elinize sağlık müthiş işler yapıyorsunuz. Benim aracımın koltukları da bej renkte kot pantolon rengi kolayca geçiyor, kendim basitçe evde uygulayabileceğim ne önerirsiniz ? Yıkama yaptırdığım yer de bir iki kere sildirdim ancak tam geçiremediler.
Sanırım diğer konulara hiç bakmadınız.
İstanbul her iki yakada da işini çok düzgün yapan arkadaşlar var. Detailing bölümündeki konu başlıklarına bakmanız yeterli olacaktır. @ruudvan @ilbeyyagci @Faruk_Vtec @[RaCeR] @EMG ve daha nice arkadaşlar işini gerçekten düzgün yapıyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)