Tebrikler.
Hasta işi demekte çok haklılar))
Tebrikler.
Hasta işi demekte çok haklılar))
VW MKV GOLF GTI #MASKD 2021~ Los Angeles, CA
VW Scirocco TSI #Blueoflove 2013-2017 ISTANBUL
Ay başında foto yüklemeye devam edeceğim.2017 yılın ilk kirli aracı Fiat Punto boya koruma detaylı iç temizlik uygulamasını bu linkten inceleyebilirsiz.
Hardcore Garaj - Photos | Facebook
,
Eline sağlık Cem abiortalama bu işlem ne kadar sürüyor?
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Photobucket sitesine üyeliğimi yenileyemediğim için fotoğraf yükleyemedim.Bugün bir ay sonra Crystal Concept Premier uyguladığım Seat Leon FR geldi.Kisa bir video çektim iyi seyirler.
Seat Leon FR Crystal Concept Premier Seramik Boya Koruma Uygulaması - YouTube
Photobucket sitesine üyeliğimi yenileyemediğim için fotoğraf yükleyemedim.Bugün bir ay önce Crystal Concept Premier uyguladığım Seat Leon FR geldi.Kisa bir video çektim iyi seyirler.
Seat Leon FR Crystal Concept Premier Seramik Boya Koruma Uygulaması - YouTube
Fiat Punto boya koruma detaylı iç temizlik uygulaması sizlerle.
Uygulama öncesi genel inceleme,
Cips patates sigara
İç temizlik ile başlıyorum.
![]()
bazı arac sahipleri enteresan,bir insan nasıl pislik icinde biner de rahatsız olmaz anlamıyorum.
puntonun kaderi degismis.
2002 Renault Clio 2 HB 1.4 RXT-09FT336
2009 BMW 116i - 35KEF63
2012 Megane 3 Coupe 1.6 dci GT-Line - 35KES64
2014 BMW 116d -35KNG94
2007 Honda Fit Sport - AP90287
Fotolara bakarken midem bulandı.. Ellerinize sağlık kusmaktan son anda kurtardınız..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Harikasınız gerçekten ellerinize sağlık Maşallah.![]()
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Detaylı iç temizliğini yaptığım Opel Mokka bu sefer motor temizliği ve boya korumasını yaparak geçmişin izlerini silmiş oldum.Daha sonra iç temizlik fotoğraflarınıda paylaşacağım.
50/50
Kapı kollarının içini unutmayalım,
Basamakları düzeltmeye çalıştım,
![]()
mokka'ların değişik renkleri var,benim favorim kırmızı
ama bu siyahın simleri çok iyiymis gercekten,opel'i arac renkleri konusunda basarılı buluyorum.
eline saglık.
2002 Renault Clio 2 HB 1.4 RXT-09FT336
2009 BMW 116i - 35KEF63
2012 Megane 3 Coupe 1.6 dci GT-Line - 35KES64
2014 BMW 116d -35KNG94
2007 Honda Fit Sport - AP90287
Yaklaşık iki yıldır polisaj makineleri için uzatma adaptörleri üretiyorum. Üretim az adetlerde olsa da amacım sektöre ufakta olsa bir katkı sağlamak. Benzer mantık ile üretilmiş polisaj makineleri için askı aparatı. Ben montaj yaparken ufak görsel eklemeler yaptım. Vidalar gözükmesin diye krom kapak ile gizledim. Siyah ve krom tam uyum sağladı. Polisaj makinelerinin askıya oturduğu kısma İtalya’dan aracım için satın aldığım silikon kapı kenarı koruyucularını kesip montajladım. Kalan son parçayı deneme amaçlı alttaki kesim yerine uyguladım artık görsel olarak çok daha iyi gözüküyordu. Eğer bulabilirsem tüm kesim yerlerini mavi olarak kaplayacağım. Aparatları ben üretmiyorum ama isteyen olursa bana ulaşabilir.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)