Bırak kardeşim sıkıntı yok
Araç sahibi on dört yıldan fazla yakın arkadaşım.Akşam kaldı gece boyu söylendiHayvan herif nasıl da kandırdın beni diye ahahahaha.Surat ifadesinden bir kare
Bunlarda yağmur sonrası boncuk fotoğrafı,
Bahçenin yaramazı
![]()
Bırak kardeşim sıkıntı yok
Araç sahibi on dört yıldan fazla yakın arkadaşım.Akşam kaldı gece boyu söylendiHayvan herif nasıl da kandırdın beni diye ahahahaha.Surat ifadesinden bir kare
Bunlarda yağmur sonrası boncuk fotoğrafı,
Bahçenin yaramazı
![]()
Kendi aracım palionun devirlenmesi ve turbonun biraz geçme sıkıntısı vardı.Aynı motor ile uzun yıllardır uğraşan Muammer kardeşim sağolsun konu ile ilgili baya bilgi aktardı ve onun önerisine uyarak akış metreyi temizledim ama fotoğraf çekemedim.Sonra turbo borusunda uzun yılların terleme birikimleri beni rahatsız etti ve söküp temizledim.,
Balata spreyi, 1/10 sensei (kırmızı şişe), meguiars degreaser 1/10, plak 2 fırça sünger
Sonrasında kısa bir teste teste çıktım biraz daha rahat devirleniyor kullandıkça farkı daha iyi anlayacağım![]()
Her temizlikte arabanın yaşayan bir varlık gibi rahatladığını hissediyorumGüzel olmuş elinize sağlık.
Geçen aylarda levinin kötü gözüken ve çalışmasını olumsuz etkileyen kutup başlarını stinger marka ile değiştirdim.Hem görüntü olarak hemde çalışması yönünden katkı sağlamış oldu.Eskiden bir hafta yatınca iki bazen üç marşta çalışırken şimdi tek marşta çalışıyor ve ben mutlu oluyorum
lk önce kablo ve metal kısımları ipa ve ardından würth kontak spreyi ile temizledim sonra montajını yaptım.
Kapaklarımızı da takalım işimiz bitsinMaşallah
![]()
çok başarı uygulamalar ama istepne yeri fetişi gördüm seni![]()
hiç temizlemediğim yerdir arabada, hassasiyetinden dolayı tebrik ederim![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Cok iyi olmus tebrikler
Savaş MotorSports
Mazda iki gündür bende.Bugün meg nxt, ile yıkayıp uber ile kuruladım.Hızlı cila.mg car susuz yıkama ürününü kullandım.Uygulamamız gayet iyi durumda
![]()
Palionun bakımı yaklaşıyor.Bakım öncesi şanzımanın yağ içinde olan arka kapağını temizledim biraz....Bakımda biraz daha detaylı girişeceğim.
![]()
Gercekten işcilik harika olmus. Görsel olarak devamını bekliyoruz![]()
Arkadaşım vakti olmadığında bugün ladasını hem yıkamaya hemde beni ziyarete geldi.
Kullandığım malzemeler;
Meguiars wash mitt yıkama eldiveni, meguiars nxt şampuan, uber blue kurulama havlusu, hızlı cila olarak mg car susuz yıkama ürününü kullanıyorum.
Benim mekandan bir foto.Tabanda yer alan taşlarından, üstündeki gölgeliğe kadar hepsi kendi emeğim.Apartmana taşındığım zaman burası çöplüktü
Kıllatıcak birşey buldum bu tarz şeyler beni deli eder.Metal parlatıcı ile arabayı yıkadığım zaman kadar uğraşıp kendine getirdim.
Bu uygulamanın sonuna geldik![]()
kılcal çiziklerle kaplı boyası yıllardır cila görmemiş bir 207miz var ilgilenmek istermisin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)