User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Meguiars Ultimate'mi yoksa sonax hızlı cilamı ?

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 litre olarak alırsın ortalama 200 litre falan suyla karıştırabilirsin bu miktarı yani 1 litrelik sprey şişeye yapacagını düşünürsek kendi kapagıyla 2 kapak idrolak geri kalanı su olsa bile yeterli gelir. toz tutmama özelligi bence başarılı.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parlakligin sanilanin aksine son kat ciladan cok yuzeysel cizikler ile alakasi var.
    Yani araci polisaj yap cila hic surme gene parlar.. Parlamak- gunes isinlarini duzenli bor sekilde yansitmak demek zaten.

Cilalarda buna icindeki maddelerle katkita bulunuyorlar..

Nxt yaptiktan sonra idrolaga gerek yok ki.. Idrolak hizli islak cila iste...

Diger arkadasda tum siseyi bitiyorum demis, bence gerek yok israf, her panele iki fis yeter, her yere temas etsin yeter, tekrar sus tutunca kopuruyor zaten, ordan reaksiyona girdigini anliyorsun..

Kisaca arabayi yika, kurulamadan once her yere idrolak sik, sonra bir daha durula ( idrolagin kopurdugunu goreceksin) sil...

Parlaklik farketmedim ama su itiyor bariz..
    Abi benim araba zaten boya koruma yapıldığı için falan parlıyor, ama bu washcoat ilginç bir şey ciddi anlamda derinlik atıyor boyaya.. idrolak ın öyle bir artısı yok ama su iticiliği çok fena.. benimki biraz manyaklık işte deneyeyim dedim

ben zaten öyle yapıyorum, hiç işlem olmayan arabada mesela tavanda su perdesi varsa, köşesine bir fıs sıkıyorsun tüm tavandaki su örümcek ağı gibi oluyor bir anda
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ürünü dün kullandım gece yıkadım arabayı ciddi şekilde parlaklık verdiği kesin toz pek tutmuyor şuan için izlenimlerim olumlu yönde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)