çok güzel uygulamalar , açıklamalarınız çok bilgilendirici oluyor , ellerinize sağlık kolay gelsin
çakmakda yeriniz nerede normel araç yıkamada varmı ? hemde bir iki ufak çizikler ve düzeltilmesi gereken yerler var adres verirmisin bende site mah. otuyorum soyak yeni şehrin orda.
DRİLL
Dr.Ecu
uygulama çok iyi olmuş
Uygulamalar çok güzel elinize sağlık. İç aksamda kullandığınız temizleyici madde nedir acaba? Özellikle X5 te kullandığınız maddde teybe vs. elektronik aksama zarar vermiyor mu?
Sert plastik aksaminda Ataş vinet kullanıyorum.
Yumuşak veya bmv gbi kaplamali aksamlarda meguiars apc kullanıyorum
calısmalrınız cok ıyı bende musaıt bı zamanda ugrayıp bılgı alısverısınde bulunmak ıstıyorum boyasız yapılması gerekn bı kac ıslemde bende var..
kısıtlı bı ortamda boyle guzel ıscılık bu zamanda zor pıyasa uckagıtcı kaynıyor ıyı calısmalar![]()
Bana "Allah" yeter
direksiyon torpido gibi aralarında boşluk olan yerlere köpüklu ıslak uygulamalar yapmışsınız , aralardan direksiyon içine yada torpido boşluklarından su girmemesini nasıl önlediniz ?
Sıfır araca korumaya yönelik ne gibi çalışmalar yapılabilir?
O tarz yerlere köpüğü sıkıp yayip bekletmeden mf bezle siliyorum aralara kulak copü vs gbi seylerle temizliyorum
Sıfır araca , ilk günkü parlaklığını ve boyasını koruması açısından iç yada dış olarak ne gibi uygulamalar yapılabilir ?
Sıfır arac tavolsa polisaj gerekeblir
Projeksiyon altinda bakmak gerekir.
Detayli yikama
Kil
Yikama
Gerekirse polisaj
Bütçe ve beklentiye gore koruma .tavsiyem seremik kaplma ürünler (geyon months+ -gtechniq - crystal concepts)
Dis boyasiz aksam icin nano trim ürünleri .
Ice delince deri ise deri koruma ve bakim.
Plastik aksam için c6 gbi uzun ömürlü koruma urunleri tabseve ederim. Aslinda tamamen beklenti ve bütçe meselesi .cam motor far stop ivin bile hep farkli ürünler var
Arac sahibi *araci yeni almis .bana ulasti tavan döşemesi sarkmis *ve ic *temizlik yapilicak ***
Sabah 8.30 da kahvaltilik alip gelmiş saolsun *
Ilk basta tavani soktum
Bagajin da alt dosemesi yoktu onun ve tavan icin malzeme aldik *basladik
Kumasi cekince *sungeri kaldi onu tel firca yardımıyla kazidim
*
Bally sürüp ortadan yapistirmaya başlıyoruz
Gerekli yerleri deliyorum
Ve **sokulen guneslik isik vb seyleri temizliyoruz *
Bagaja *başlıyoruz once izolasyon
Tavan ve torpido isigini beyaz yaptik
Ve ici bitirip dışa geçiyorum
Islak hali
Ve araci iyice kurutup cam ruzgarligi yapistiriyoruz *ve *authentic waxla *piraz parlaklik verip korumaya aliyoruz.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)