Sen bu işi gerçekten seviyorsun, yakın takip ediyorum, özelikle çizik işlerinde çok başırılısın, temiz işler çıkarıyorsun,elelrine sağlık ilk fırsatta bir çay içmeye gelicem, pazar günleri müsait oluyormusun ?
Sen bu işi gerçekten seviyorsun, yakın takip ediyorum, özelikle çizik işlerinde çok başırılısın, temiz işler çıkarıyorsun,elelrine sağlık ilk fırsatta bir çay içmeye gelicem, pazar günleri müsait oluyormusun ?
DRİLL
Dr.Ecu
Dün çok geçtim dükkanın önünden çalışıyordun içeride , gece sabaha karşı en son geçtiğimde durdum starexi görüp selam vermeye onda da sen gitmiştin saat 4 e falan gelmişti.
Aracin sahibi araci yeni almis ilk sahibi fircali yikama veya otomatik yikamada yaptırmış gibiydi.
*Geldigindeki hali ve kusurları *ilk basta yikama yapip kil gectim.
sag kapi derin cizik daha once rötuş yapilmis
bagaj kapagi
farlar bilerek cizilmis gbiydi
cuma günü akdam 9 gbi geldi arac *ben gelmden rutus mazemeleri ni sanayiden almıştım *geceden rutus ve on tampon alti lokal islemini yapmya basladim
buranin da kabarik oldgunu fark ettim ve kazidim macunladim
120_ 220 _400 zimpara ve astar
![]()
rötuş lara devam
boya durumu
ve boyayip ewe ciktim gece *saat 3 te
cuma sabahi 10 da is başı boyadim yeri *ve rutus lari 2000 zimpara yaptim
farlara *1200 1500 2000 grit zimpara
ve araci maskeleyip *spot test yaptim schoollconcept s3 yun ped le *cift vurus hanca bukadar *alabildi [IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/20/d66c8164ede478cd3d0d8ed1dbb30b90.jpg
[/IMG]![]()
kaput bagaj **ve tavana iki kat gectim diğer panellerr tek kat *sonrasinda polising ped m205 komple araca gectim *cizik yerler ve yansimalar
far ve stoplar
lokal olan yer
polisaj sonrasi yikama est ile 2 kere
![]()
kurutup iceri aldim plakalari yapistirdim
cuma mesaiside 23.00 civari bitti cumartesi sabah ipa ile iki sefer silip *soft99 fussodark ile korumaya aldim camlarada haypodrep gectim![]()
disari cikma zamani
kusurlu yerler in giderilmiş hali
bagaj
sag kapi
[IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/20/5ae4f44547203555dca17567ad14eb
Ellerine sağlık yakın takip ediyorum, incik boncuk işleri herkes senin gibi sevip yapamıyor![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Arac sahibi forumdan ***kusurlu bölgeye daha once 105 -205 ile mudahale etmiş *
Ilk hali sol kapi
Ilk önce s0 ile deneme yaptım bi sonuc alamadim
Ardından 1500 2000 grid zimpara
Ve *final *s3 yun ped çift vurus s30 polishing ped
*3 ufak yerde *belirgin cizikler kalmisti onuda aracin boyasindan rutusla **kapattim
Fotodaflar s4 ile cekilmistir *ii seyirler![]()
Arac sahibi *araci yeni almis .bana ulasti tavan döşemesi sarkmis *ve ic *temizlik yapilicak ***
Sabah 8.30 da kahvaltilik alip gelmiş saolsun *
Ilk basta tavani soktum
Bagajin da alt dosemesi yoktu onun ve tavan icin malzeme aldik *basladik
Kumasi cekince *sungeri kaldi onu tel firca yardımıyla kazidim
*
Bally sürüp ortadan yapistirmaya başlıyoruz
Gerekli yerleri deliyorum
Ve **sokulen guneslik isik vb seyleri temizliyoruz *
Bagaja *başlıyoruz once izolasyon
Tavan ve torpido isigini beyaz yaptik
Ve ici bitirip dışa geçiyorum
Islak hali
Ve araci iyice kurutup cam ruzgarligi yapistiriyoruz *ve *authentic waxla *piraz parlaklik verip korumaya aliyoruz.
![]()
IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/08/e6bb8cc392787f73bf581189c84946c4.jpg[/IMG]
*