Ali ellerine saglik uygulamalarin cok guzel bisey sormak istiyorum onceki konularinda gormustum sanirim getz di davlumbaz iclerini hangi urunle temizlemistin yenisi gibi olmus resimlerde
Bu ürünleri detailing malzemeri satan sitelerden amatör boylarda temin edebilirsiniz. Görkemin sitesine bakabilirsiniz.
http://www.detail-box.com
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Ali bey yeriniz neredeydi detailing yapılacak bi araç var elimdede birde fiyat aralıklarınız nedir ?
Cuprayı bu kış gecünün evinin önünde görmüştüm. Geçen gün çengelköyde canlı gördüm,ön tamponun boyası olsun,boyanın kendisi olsun çok güzel kendine gelmiş araba. Çengelköyde kornaya abanıp selam veren polo bendim![]()
Yeni uygulamalardan Range Rover Sport
Arabanın durumu fotoğraflarda görülüceği üzere oldukça kötü haldeydi. Gelin arabası olması için içini ve dışını güzelce temizleyip, çiziklerinden arındırıp korumaya aldım. Gri arabadan beklenmiycek bir final parlaklığı elde ettik
İyi Seyirler
Geldiği hali:
50/50 ler
Uygulamadan sonrası
Uygulamada kullanılan ürünler
SchollConcepts S3 pasta
SchollConceptes s30 hare giderici
HD 3D Poxy Wax
HD 3D Magic dressing
HD 3D Orange degreaser
Swissvax - ValetPro Detailing Fırçaları
Araç bayiden çıkarken 1 kere yıkandıktan sonra garajımıza geldi. Beyaz araba için güzel bir derinlik elde ettik
Yapılan işlemler
SchollConcept S30
Gtechniq Exo V2 Nano koruma
HD 3D Magic Dressing Lastik parlatıcı
![]()
Ellerinize saglık çok güzel işler çıkarmışınız. Kolay gelsin. Tam olarak yeriniz nerde ben pek bilmiyorum anadolu yakasınıda .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)