User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
166 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Tavsiye/Recete/Genel Sohbet bölümü

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyah arabadaki kılcal çizikleri sadece cila yaparak azaltabilir miyiz ? Birde siyah araba için cila önerilerinizi merak ediyorum. Hangi marka kullanmalıyım makina olmadan elle uygulanacak ve maksimum 100 lira civarına kadar alabilirim.
    beyazda memnundum ama siyahta kullanamadım ürün bagajda bozulduğu için. autoglym srp ile bir miktar maskelenebilir, daha fazlası için bildiğim kadarı ile uygulama yaptırmak gerekir

Bora Ergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah arabadaki kılcal çizikleri sadece cila yaparak azaltabilir miyiz ? Birde siyah araba için cila önerilerinizi merak ediyorum. Hangi marka kullanmalıyım makina olmadan elle uygulanacak ve maksimum 100 lira civarına kadar alabilirim.
    Çok çok ince çizikler ise AutoGlym SRP ya da Auto Finesse Tripple kullanabilirsiniz.
    Wax için 100 TL civarında alabileceğiniz kaliteli bir wax http://www.detail-box.com/TEMPTATION-200ml,PR-176.html

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyazda memnundum ama siyahta kullanamadım ürün bagajda bozulduğu için. autoglym srp ile bir miktar maskelenebilir, daha fazlası için bildiğim kadarı ile uygulama yaptırmak gerekir

Alıntı Bora Ergun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok ince çizikler ise AutoGlym SRP ya da Auto Finesse Tripple kullanabilirsiniz.
    Wax için 100 TL civarında alabileceğiniz kaliteli bir wax http://www.detail-box.com/TEMPTATION-200ml,PR-176.html
    Olmazsa akşam çiziklerin fotoğrafını atayım şimdi biraz daha baktımda sandığımdan da kötü durum Uygulama için ankara yada istanbula götürme şansım yok malesef zaten bu işi yapıyoruz Osmaniye'de oto yıkama var hem üründen iyi sonuç alırsak burada müşteri araçlarına da uygulayabiliriz bu yüzden f/p önemli bizim için

Thaerkmkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba abilerim aracıma pasta yaparken maskelemedim plastikler beyazladı onları ne ile giderebilirim?
    Taha Erkam Kuru

Mercedes-Benz C220 Diesel 1995 w202 : 34 E 6194

BMW E21 1977 M52B20 : 34 JV 269

Bora Ergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    APC sıkıp fırçalarsanız çıkartabilirsiniz . Kullandığınız pasta silikon bazlı değil de su bazlıdır umarım

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olmazsa akşam çiziklerin fotoğrafını atayım şimdi biraz daha baktımda sandığımdan da kötü durum Uygulama için ankara yada istanbula götürme şansım yok malesef zaten bu işi yapıyoruz Osmaniye'de oto yıkama var hem üründen iyi sonuç alırsak burada müşteri araçlarına da uygulayabiliriz bu yüzden f/p önemli bizim için

Aracın yüzeyinde bu şekilde kılcal çizikler var birde o beyazlık olan bölge var kaputta ve tavanda kılcal çiziklerle birlikte bu beyazlıklarıda önerilen cilalardan hangisiyle düzeltebiliriz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o beyazlık olan bölge kuş pisliğinin vernikteki etkisi cila ile geçmez, ayrıca %100 geçirmez ama şu durumda srp faydalı olur tabi sık sık kullanmak şartı ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızlı cila, gyeon cure gibi ürünleri camlara uygulasak yağmur kaydırıcı gibi bir verim alabilir miyiz?

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yillardir cama hydrorep suruyorum, cok da iyi oluyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hızlı cila, gyeon cure gibi ürünleri camlara uygulasak yağmur kaydırıcı gibi bir verim alabilir miyiz?
    ön cam hariç diğer camlara hızlı cila-gyeon cure-nxt uyguluyorum arada, gayet güzel su kaydırıcı etkisi oluyor.
    ön camda hızlı cila denemiştim fakat sonrasında sileceklerde atlatma yaptığı için hiç birşey sürmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön cam hariç diğer camlara hızlı cila-gyeon cure-nxt uyguluyorum arada, gayet güzel su kaydırıcı etkisi oluyor.
    ön camda hızlı cila denemiştim fakat sonrasında sileceklerde atlatma yaptığı için hiç birşey sürmedim
    merak ettiğim silecek performansıydı açıkçası. hiç sevmiyorum atlama olayını da. en iyisi sizin yaptığınız gibi diğer camlara sürmek olacak o zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar benim merak ettiğim şu nano ile seramik uygulama arasında ne fark war ? seramik uygulama 5 sene dayanıyor diolar

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seramikte nano üründür.
    Nano denilen alkol bazli seramik denilen silika bazlidiri.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bayramdan önce gidip " Einhell TE-AG 125 CE Taşlama makinası 1100w " bu aletten aldım kendime devir ayarlı falan

şimdi buna aplikatörlü modacarın 2 adet süngerinden aldım 140mm birisi siyah renk en yumuşak olanıymış ve cila içinmiş diğeri de beyaz renk 2 numara sertlikte olanıymış ve pasta için olanıymış.

malzeme olarak ta " Turtle Wax Premium Hare ve İnce Çizik Giderici Pasta 532 Ml. " ve " Sonax Çizik Giderici Güçlü Cila 250ML 316200 " aldım. Ayrıca limde ATAS ın bir çok ürünü de bulunuyor hızlı cila falan. Özellikle bu 2 malzemenin aynı zamanda kullanılmasında bir sorun var mı ?

Bu makinayı 1500-2000 devir bandında kullanacağız değil mi ? boyayı çok ısıtmadan önce komple pasta sonrada cila uygulayacağız. kafaya koydum kar yağsa hafta sonu yapacağım. İlk defa tüm malzemelerim hazır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bayramdan önce gidip " Einhell TE-AG 125 CE Taşlama makinası 1100w " bu aletten aldım kendime devir ayarlı falan

şimdi buna aplikatörlü modacarın 2 adet süngerinden aldım 140mm birisi siyah renk en yumuşak olanıymış ve cila içinmiş diğeri de beyaz renk 2 numara sertlikte olanıymış ve pasta için olanıymış.

malzeme olarak ta " Turtle Wax Premium Hare ve İnce Çizik Giderici Pasta 532 Ml. " ve " Sonax Çizik Giderici Güçlü Cila 250ML 316200 " aldım. Ayrıca limde ATAS ın bir çok ürünü de bulunuyor hızlı cila falan. Özellikle bu 2 malzemenin aynı zamanda kullanılmasında bir sorun var mı ?

Bu makinayı 1500-2000 devir bandında kullanacağız değil mi ? boyayı çok ısıtmadan önce komple pasta sonrada cila uygulayacağız. kafaya koydum kar yağsa hafta sonu yapacağım. İlk defa tüm malzemelerim hazır
    mikkemmel seçimler.senelerdir okuyosn ama yine bildiğini uygulamışsın.
    yaw gardaş makine nie aldın ben veriyim sana makineyi 1 araba yapacaksan boşa masraf.malzemeni güzel alaydın bari.

No coffee!!!

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu hakikatten o kadar üşengecim ve vakitsizim ki tam niyetlenirken iş giriyor ve 3-5 ay atıyor

makine aynı zamanda taşlama olarak ta kullanıldığından kalsın bir kenarda istedim. Evde 3 tane araba var yaparız sırayla.

şimdi bu sünger yada cilalar iyi mi kötü mü zaten çok para değil en azından dener görürüz yaw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amatör kullanıcı için .çizik almasını bekleme.sunger iyi olsa pasta iyi değil pasta iyi olsa kullanıcı tecrubesiz.
    ama araba temizlenir rengi yerine gelir.parlar ve yagmurda boncuklanma olur

No coffee!!!

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesela orjinal uber blue aldik yada camlar icin water magnet. Bezleri oto yikama dukkaninda kullanicaz yani hergun 15-20 araba kurulanacak bezlerle. Ama bu bezlern kurutmasini nasl yapacaz sanirim sıkmaktan baska care yok. Bezi sıkıp diger araci yikayip kurulama evresine gecene kadar asicaz bi yere artik yarm saat bir saat icerisinde ne kadar kuruyabilirse bundan baska bezleri daha cabuk kurutma yolu varmi acaba ? Benimde boyle bi sorum var kendimce pratik bi yontem bulamadm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    water magnet alma.
    uber blue içinde 1 arabadan sonra performans bekleme.tam kurumadan iz bırakır.
    alıcaksan güderi al.
    oto yıkama için en mantıklısı güderidir.

yada uberi kullanırsın ama önce arabanın uzerındeki suyu cekcek ile atarsın.daha sonrasında hava ile birlikte aracı yavas yavas kurularsın.

No coffee!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)