King Car Care, Onur o bölgede tanıştığım ve iyi işler yapaya çabalayan bir arkadaş. İsmimi verebilirsiniz. 0541 246 86 sıfıryedi
King Car Care Wash& Detail Center | Facebook
Printable View
King Car Care, Onur o bölgede tanıştığım ve iyi işler yapaya çabalayan bir arkadaş. İsmimi verebilirsiniz. 0541 246 86 sıfıryedi
King Car Care Wash& Detail Center | Facebook
İstanbul - Ataşehir / Brandium AVM
Kapalı otoparktaki yıkamacı rezil. Gittiğimde arabanın üzeri bildiğiniz çamurdu. Tavan akıyor, ondan olmuştur dediler.
Bende okulun kapalı otopark'ını kullanıyorum. Yıkama güzeldir bende tavsiye ederim ama bulunduğu yerle ilgili bazı sorunlar var. Mesela ben otopark'a bile girerken her defasında marangoza kocaman takozlar yaptırttım onlarla giriyorum. Basık arabaların otoparka girmesi pek mümkün değil. En son aldığım araba maalesef yıkamaya da giremiyor. O sorunlar giderilse işçilik kesinlikle çok güzel. 20TL'ye gerektiğinden fazla ilgileniyorlar.
Evim Brandium'da olduğu için çok uzağa gitmeden çözeyim demiştim, demez olaydım ben de :D
Arkadaşlar istanbul avcılar bölgesinde güzel yıkayan neresi var? Meguiars bayi var bir türlü açık göremedim ya ters zamanda gidiyorum yada kapalı :/
az biraz daha yol yapmayı göze alırsanız Bahçeşehir FF'te iyi hizmet alırsınız. @Faruk_Vtec ile randevulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar Kurtköy bölgesinde bildiğiniz güzel detaylı yıkayan yer var mıdır?
Mahale arası bir yıkamıcıya gidiyorum. Şirket arabası ve kendi aracımı götürdüğümden frekansım bazen çok oluyor. Hepsi tanıyor bundan dolayı direkt sahibi özenerek yıkıyor aracımı.
Kendi şampuanımı, yıkama eldivenimi ve bezlerimi götürüyorum.
Israrla kurulama kısmındakiler benim bezleri beğenmeyip yerde yıkama makinasında temizlenmiş bezi kullanmak eğilimindeler. Müdahale edip bez tutuşturuyorum ellerine ya da kendim kuruluyorum : )
Şu son sebepten dolayı detay ne kadar iyi olsa da soğumuş durumdayım. Şöyle rahat rahat arkama yaslanıp çayımı sigaramı içebileceğim yer arayışındayım.
Kendim de yıkayabilirim ama benim bildiğim o tarz bir yer yok buralarda.
Arkadaşlar bende silivri-selimpaşada oto yıkama detaylı iç ve dış temizlik işi ile uğraşıyorum. yakın olan ve çay içmek isteyen arkadaşlara kapımız her zman açıktır. elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum.
ankara icin iyi yikamaci tavsiyesi lazim beyler?
Anadolu yakasında Erenköy'e yakın yıkamacı tavsiye edebilecek olan var mı ? :)
Kötü ; winox, act, beniyıka, zadex,meguire's,sonax.
İyi ; Williams, DetailWorks, CareSolution.
Ataşehir'de CareSolution var. Küçük bir dükkanda mucize gibi yıkıyor Can.
Acıbadem'de DetailWorks var. Emre Gecü zaten markalaşmış ve kalitesi herkesce bilinen bir arkadaşımız.
Sonax Erenköy var ancak pek tavsiye etmiyorum. Williams Kadıköy FB Stadı karşısı var, bir kere gittim oldukça memnun kalmıştım.
Teşekkürler Emre :) Sonax Erenköy minibüs caddesindeki ise orası kapanmıştı en son önünden geçtiğimde. Williams' ı görmüştüm daha önce ama deneyim etmemiştim, iyi oldu öğrendiğim. Diğer seçenekler güzelmiş ama garaja kapatana kadar kirletirim o mesafede :D Tavsiye için teşekkürler :icon_tup:
Var mıdır Adana ve Mersin'de iyi yıkayan, wax dostu ve arabayı iç dış plastik parlatıcı manyağı yapmayan bir yer? Kendim yıkarım ama bazen acil durumlarda. gerekiyor.
İzmir'de ve özellikle Göztepe taraflarında var mıdır test edilmiş onaylamış bir yer.. 3 4 yer denedim hepsi fasa fiso üfürükten teyyare işler yapıyorlar.. Onlara inat kendim yıkıyorum artık ama gidecek bir yer olsun isterim..
ankarada kentparkta oto hamam diye bir yer var tesadüfen yıkattım berbat yıkadılar kuş pisliklerinin kalıntıları olduğu yerde duruyordu
Atasehirde ducatinin alttaki caddenin paraleli diyebilriiz.adamlarin isi detailing zatende yikama yapmaya zaman bulabiliyolarsa gidilir.
Abi selamlar
Caresolution'da Umutla beraber çalısıyoruz. Asıl işimizn detailing zaten yıkamada vakit buldukça yapiyoruz.Kendi S3üme nasil özen gösteriyorsam gelen arkadaslarimin araçlarina da ayni özeni göstermeye çalisiyorum biraz uzun süruyor ama :) ufak tekefek eksiklerimiz illaki vardır yolun düşerse mutlaka beklerim çayimiz kahvemizi içersin.
Bahçevlievler Autospeed. R e z a l e t
Eski sahiplerindeyken sık sık gider yıkatırdım, el değiştirdiğinden beri 2-3 senedir hiç gitmedim.
Geçen pazar bir uğruyayım dedim dükkanın elini yüzünü toparladılar belki iş yapış şekilleri de düzelmiştir diye ama nerde...
İç dış yıkadıkları arabanın ön camını içten silmemişler buhar yapınca herşey çıktı ortaya, ön tamponu da öyle kurutup bırakmışlar.
Ataşehir için alternatif olabilir Sky Towers sitesinin içindeki oto-yıkama gayet başarılı. Fiyatı 25tl
Bende Geçen çayyolunda terraya gittim araba 45 dk durdu baktım daha başlayan bile yok aldım çıktım arabayı ki sahibini çok yakınen tanırım bişey demek istemedim.. işleri güçleri rast gelsin ama ne kendi aracımı ne şirket aracını götürmem artık...
Çetinemeç'ten Dikmen'e doğru çıkan ÖSYM'nin yanındaki yol cevizlidere. Foursquare'den falan da çıkıyor zaten adres kolaylığı için.
Bu arada Terra'yı merak ediyodum evime 5 dk olduğu için ama neyse ki gitmemişiz.
Kenparktaki Oto Hamam'a ilave Cepa daki de aynı şekilde.
Ben detailing garageyi fazla begenmedim desem yeridir.
-Oncelikle aracin herhangi bir yerine eldiven ile mudahale edilmiyor hadi diyelim kullandiginiz sampuan cok etkili diye eldivenle gecmiyorsunuz ama kapi aralarina hicbir sekilde kopuk sikilmadigi icin sadece su ile kapi aralari temizlenmeye calisiliyor kirli kalan yeri bez ile temizlemeye calisiyorlar
-Jantlara herhangi bir firca veya sunger surulmuyor jant kollarinin ic kisimlari ister istemez kirli kaliyor ve yikattiktan sonra farkettim arac balans yapti kontrol ettim tazzikli su ile temizlemeye calistiklari icin balans kursunlari dusmus(lastikleri 1 hafta once taktirmistim ve tamamen yapistigina eminim)
-paspaslarada kopuk sikilip su ile durulaniyor yine firca sunger vs yok paspaslar tam temizlenmiyor ve benim paspaslarim askida vs degil merdivende oyle serili guya kurudu guya diyorum cunku altlari islak serildi
-Aracin ic supurulmesi rezaletti ki aracim daha 1 aylik bile degil temizlenmeyecek kadar ne kadar kirlenebilirki
-Icinin tozunu alirken islak bez iz birakir diyerek arkadas tum plastik aksami camsil ile sildi kuru bezin uzerine camsil sikilarak yapilan temizlikten ne hayir gorulurse o kadar hayir gordum
-En onemlisi kapi aralarina tazzikli su tuttuklari icin aracin ici islaniyor ve yikattiktan sonra dikkat ettim 4 kapi hoparlorunun peteklerinde de su vardi
-Daha ufak tefek seylerde var ama saymaya gerek duymuyorum ben memnun kalmadim acikcasi
Oncelikle ben ve bircok tanidigm detailing garage da araclarimizi yikatiriz ve cok memnunuz. Ufak tefek eksikler oldugu zaman ise soyleriz lafimiz 2 lenmeden duzeltilir.
Bu gune kadar bu kadar iyi arac yikiyan baska bi yer gormedim.
Birde cesitli yikama.secenekleri var cok titiz birisi iseniz belirtirseniz butik yikama yaparlar eldiven kova detay isleri vs
Normal yikamada ise piyasadan ucuza yikiyorlar ve piyasinin cok ustu bence.
Bence ozel istekleriniz olursa belirtin kapi iclerine su tutulmamasi vs ona gore hizmet verirler. Yikama harici detailing isindede cok guzel isler cikarirlar.
Lastigin kopan balansina suclu bulmaniz biraz adaletsiz olmus lastikci kaynaklı da olabilir...
Tabiki yinede tercih meselesi ben bu güne kadar cevreme hep tavsiye ettim yine tavsiye ederim. Gidenler hep olumlu geri donuste bulundular.
Ozel istekler icinde belirtirseni sorun yaşayacağınızı sanmiyorum...
hiçbir yıkamacı mükemmel değildir.hiçbir müşteride iş beğenmez. sonuçta herkesin ağzı var dili var. beğenmediğiniz yerleri söyleyin. he ters tepkimi aldınız bidaha gitmezsiniz olur biter.
Mersin Ninja Motor - Caner Kıt ; acele işimiz olduğunda bile başka müşteriyi arayıp sırasını geriye alacağına kadar haber veriyor harbi esnaf sevdiğim bi abimdir tavsiye ederim . Temizlikten zaten memnunuz fiyatları da normal 25 TL
istanbul anadolu yakası pendik kartal civarı var mı tavsiye ?
kartalda sonax a gidiyorum ama çok memnun değilim
Evet insanoğludur hatalar yapılır ama bu açıklama adaletsiz olmuş.
Ben arabamı ya kendim yıkarım ya da detailing garage da yıkatırım. Çevrem dahil herkes bilir ki yıkama konusunda çok hassasım. Birçok ufak eksikleri olmuştur ama bu hiç sorun olmamıştır. Benimle birlikte sayısız arkadaşım memnundur yapılan yıkamadan.
Burada bu konuyu okuyan ve detailing garage dan memnun olan birçok insan vardır eminim.
Ben aracın ne kadar güzel temiz v.s yıkanması işçiliğine ek olarak kullanılan malzeme (şampuan yada köpüğün ph derecesi, kurulama bezleri v.s) ve ekipmanlarıda dikkate alırım. Bu çerçevede istanbul içinde butik olarak yapan bir kaç yer haricinde iyi diyebileceğim bir yere rastlamadım. FF car clean bir kaç taneden biridir.
Gittim Faruk ve abisi çok candanlar. @Faruk_Vtec Güzel hizmet için teşekkür ederim. Nasipse devamlı yıkama yerim olarak not düştüm :)