Ben maltepede oturuyorum saniyorum en yakin su an kaynarca lukoil, harem opet, altunizade total var.
Daha onceleri yakacik total ve bostanci total vardi fakat su an ikisinde de boyle bi hizmet yok.
Printable View
Ben maltepede oturuyorum saniyorum en yakin su an kaynarca lukoil, harem opet, altunizade total var.
Daha onceleri yakacik total ve bostanci total vardi fakat su an ikisinde de boyle bi hizmet yok.
Maltepe civarlarında, Yüzevler'de Belediyenin karşısında BP var oranın yıkamacısı müsait saatler içerisinde yardımcı oluyor.
Yardımcıdan kastım kendısıne 5 lıra verıyorum. Su tutuyor orada kendı sampuanım vs ıle yıkıyorum tekrar kendısı su tutuyor. Benzınlıgın baska kosede kuruluyorum.
Ama dedigim gibi müsait saatler içerisinde.
arkadasim liseliler gibi seninle laf yarisinda degilim yada laf cakma gibi bir niyetimde yok ama yorum yaparken yazim sekline biraz daha dikkat etsen daha iyi olur birbirimizi daha iyi anlariz.
madem basina boyle bi olay gelmis en azindan diyebilirdin ki ben bu sekilde bi olay yasadim sizede aynisini yapilmis olabilir diye. ayni yerde size o sekilde mi davrandilar?
batıkentte tyf garage tayfun var genç ve ilgili bi arkadaş bizzat kendiside yıkama yapıyor elemanları da iyi ve özenli tavsiye ederim
Turgut özal bulvarında çakırlara doğru giderken sağda
Avcılar Ceramic Pro en çok memnun olduğum 2 yıkamadan biridir. Hafta sonu hem yıkama hem muhabbet ayağına aşırı kalabalık güzel oluyor. 20 TL ' de ücreti var. Double Tree Otel'in altında E-5 kenarında, tavsiye ederim.
Birkaç sayfa geride yeni sahra'da caresolution diye bir yerden bahsedilmişti. Sahibi üyemi acaba buraya? Ya da giden arkadaşlar aramadan yıkama için gitsek çok sıra bekler miyiz bilgi verebilecek olan var mı?
@by.gkn Gökhan Can ve Umut sahipleri . can üye foruma. Önceden haberlesip gidersen sıra vs beklemezsin sadece Can ruh hastası olduğu için aşırı detaylı yıkıyor yıkama işlemi normalden uzun sürebilir. Ben sirket araci bu can ugrasma istemiyorum o kadar temiz diyorum israrla onu bile normal bi yikamanin 2 kati ozenle yikiyor.
Telefon dan yazdım , noktalama işaretleri koymamisim.
Okuyunca kendim de anlamadım yazdiklarimi.
Enesy telefon verebilir misin ?
Hafta sonu buradaki tavsiyeler üzerine Can ve Umut'un mekanı olan care solution'a gittim. Ben ömrümde böyle yıkama görmedim :D Memnun kalmadan dönme imkanınız yok gerçekten. Kesinlikle tavsiye ederim. Buradan da tekrar teşekkürler elinize kolunuza sağlık. :bravo:
maltepe meguiars iç-dış kaç tl ye yıkıyor güncel fiyatı bilen varmıdır acaba ?
varmıdır bayrampaşa yakınlarında güzel yıkama işi yapan.
meguiars bahçeşehir - çok kötü