Ankara için Detailing Garage ve Dby haricinde önerisi olan varmı?
Printable View
Ankara için Detailing Garage ve Dby haricinde önerisi olan varmı?
İzmir' de Urla tarafında zaten hiç sanmıyorum, denk gelmedim pek umudum yok ama en azından biraz daha şehre doğru geldiğimizde Balçova taraflarında filan AVM lerin yıkamaları var (kipa-agora-ege park) açıkçası hiçbiri içime sinmedi şimdiye kadar...
var mıdır çok uzak olmadan önerebileceğiniz bir mekan?
Anıttepe sonax yeni adıyla autoclub ankara, işlerinde oldukça iyiler.
Kendim yıkayamadığım zamanlarda tercih ediyorum. hiç sorun yaşamadım.
Adana içerisinde Doku Premium Car Care i tavsiye ederim çok memnun kaldım. Hatta güneşi görünce ikinci kez gidip yıkandık bugün :)
Otobanyo yu da deneyebilirsiniz.
OTOBANYO | Facebook
Kayseride önereceğiniz yer var mıdır ?
Yenibosna Radar yakınlarında self servis kendimiz yıkayabileceğimiz bir yer varmıdır?
semtimizin yıkamacısı var Avcılarda @zıpzıp fazla gitmem kendim yıkadıgım ıcın ama hizmet 10 numara esnaflıgı adamlıgı zaten tartısılmaz
Fındıklı-Başıbüyük veya Maltepe sahil yolu taraflarında düzgün yıkamacı var mı bildiğiniz?
Bizim araç 4 aydır yıkanmıyor artık bir yıkanmalı sanırım.:D
Bu arada fiyat bilgisi de almak isterim, daha önce İstanbul'da hiç araç yıkatmadım öpülmeyelim.
Act var. Yalı mah. Mareşal Fevzi Çakmak caddesi maltepe sahil yoluna yakın 25 papeldi en son.
Maltepe act yi ben de tavsiye ederim. Dun acibadem detailworksde cift kova yıkama yaptirdim boyasina ozen gosterenler için anadolu yakasindaki en iyi secenek su an ora gozukuyor. Onu da tavsiye ederim.
Daha önce kaali garaj olmasindan dolayı aydınlatmadab kaynakli bazi kısımlar gozden kacabiliyodu aydınlatma icin daha fazla ugrasmislar su an cok daha iyi durumda.
Geçen hafta bursa da çekirge karagözün karşısında bir binanın alt garajına yapılmış bir yıkamacıya götürdüm. Adını unuttum yerin ama yıkamadan çok memnun kaldım.
Buhar makinasıyla içini komple temizliyorlar. havalandırma kanalları detay yerler her yer pırıl pırıl oluyor. Dışını kurularken jant aralarına kadar siliyorlar. zaten ellerinden hava tabancası eksik olmuyor kurulama esnasında. ortalama 30-35dk sürüyor ama beklemeye değer. Bursalılar için tavsiye ederim.
birde VIP oto yıkama var eskiden oraya götürürdüm burayı gördükten sonra başka yere gitmem. fiyat 30tl. biraz yüksek.
topkapıdan kalkıp gidiyorum sırf yıkaması özenli güzel diye ceramic pro avcılar var beyaz sarayın alt katında ilgi alaka vs herşey çok güzel beğenmediğinizde tekrara sil baştan yıkanır müşteri memnuniyeti ön planladır yolu düşenlere tavsiye ederim
StarCity yanındaki Total' de 1 lira köpük 2 lirada suya veriyorsunuz. Dün ben 5 gibi gittim kimse yoktu, jantlarıma kendi jant temizleyicimi sıktım fırçaladım o sırada adam kahve içmeye girmişti parasını verdim kendim yıkadım. Çokta güzel oldu. Şu 1 liraya içini çektiğimiz zımbırtı yoktu sanırım çok dikkatte etmedim ama o da olsa tadından yenmiycek.
Tabisi :D
Merkez mahallesi.Sanayi Caddesi Köyaltı sokak No.6
http://i.hizliresim.com/bkq9l8.png
Bahcelievler civarinda cift kova uygulamasi yapabilecek ic dis yaptirabilecegimiz yer var midir?
Alw Car Care, Akman Plaza
Balgat Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad.No:61 (Konya Yolu)
Çankaya / Ankara
Çok kötü tavsiye etmiyorum...
Fırsat bu fırsat sitesinden indirim paketi aldım, Paket içeriği şu şekilde
"Bronz Paket"
İç Dış Cilalı Yıkama
Kapı Döşeme Temizliği
Lastik Siyahlatma
İç Korpit Temizliği
Exspres İç Temizlik
Gögüs Temizliği ve Parlatma
Aracımın dışını yıkamış içinin görünen yerleri silinmişti sadece camları içten silmemişler bile lastik siyahlatma göğüs temizliği hiçbiri yoktu. Kapı açma yerleindeki tozlar dahi duruyordu arka camda oğlumun el izleri dahi duyordu bide o yıkamaya 17 tl verdim kendim yıkasam 1 tl su 1 tl köpük 1 tl süpürge maksimum 5 tlye kralını yapardım.
İzmir Mavişehir'de Sports International'ın otoparkındaki yıkamacıdan memnun kaldım. Arabayı çiçek gibi yaptılar. İç-dış 25 TL
arac korolla
Biraz önce Maltepe Act'den çıktım.
İç-dış yıkama 35 liraymış benim araç için, 25 değil miydi deyince büyük araçlar için böyle dedi hadi orasına eyvallah.(araç Doblo bu arada)
Araca köpük sıktılar, sonra baktım süngerle girişiyorlar.Bu işi profosyonel yapan bir kurumda sünger-fırça tarzı şeyler rezilik artık.Seslenmedim zaten araç Doblo, öyle çok alımlı bir araç falan değil, ama oraya gelen Audi-Mercedes-Bmw'lerin hepsini aynı şekilde yıkadılar.
Durularken silikon çekçek kullandı önce, sonra bezle araları sildi.İç mekanı güzel süpürmüşler ama konsola bir hava vurup parlatıcı sürdü, dokununca elde bile iğrenç bir katman kalıyor.
Sonuç olarak ben beğenmedim, 35 liranın hakkı bir yıkama olduğuna inanmıyorum.Aracı yıkarken hiç müdahale etmedm çünkü boyasından yana bir endişem yok, ne yapacaklarını görmek istedim.
En temizi su-süpürge bulup orada yıkamak.Adana'da 1 lira ile çalışan basınçlı su tabancaları ve süpürge vardı.Kovamı alıp yıkıyordum kendim, burada da o tarz yerler yok mu?
Not:Bana park etmem için bir yer gösterip orada uzun süre beklettiler, ben de sıra olduğunu düşündüm yanımda tozlu araçlar vardı.20 dakikanın ardından her yerin bomboş olduğunu görünce meraklanıp gittim ve benim aracı ne zaman alacaksınız dediğimde 5 karış suratıyla bir eleman getirin dedi.Gidip de söylemesem kimsenin çağırdığı yok.Yanına park ettiğim araçlar da yıkanmışmış.(!)
Arkadaslar kaynarca total de dış yıkama 2 tl iç dış 10 tl yikatiyorum beklerim.
Reklamları dinlediniz sagolun :)
bu forumdaki bircok kisi bende aracimi cok seviyorum ve elimden geldigince bakimlarini ihmal etmeyi birak fazlasiyla yapan biriyimdir boyle birinin arabasinin ne kadar kirli olabilecegini sen dusun. arabam kirli diye rahatsizlik duyup yikamaya gorturdugum halini goren arkadaslar tertemiz araba nesini yikatiyorsun derler aracin kirlidir cikarmaya usenmistir lafini da espiri olarak sayiyorum. kaldi ki burada bircok kisi yazmis cizmis soyle guzel yikiyorlar fiyati sudur budur hic alaksi yok ve senin soyledigin aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir mantigida esnafliga nede adamliga sigar.
herhalde yikama sahibi yakininiz veya kankaniz olmali ki toz kondurmuyorsunuz.
beyler beylıkduzu shelll de tabanca var ama ben avcılar firüzköydeyim tabancalı köpüklü yer tavsiyesi yapın
buralarda oturanlar için de, bilenler oto yıkama var kevser cami yakınlarında 20 liraya gayet ilgililer çoçuklar