Balata spreyi ile gölgede ovalaya ovalaya pek zorlanmadan cıkardım benzer olayı.
Ne olur olmaz diye o bölgeyide tatlı suyla tekrar temizledim. Yapışkandan eser kalmadı.
Balata spreyi ile gölgede ovalaya ovalaya pek zorlanmadan cıkardım benzer olayı.
Ne olur olmaz diye o bölgeyide tatlı suyla tekrar temizledim. Yapışkandan eser kalmadı.
Son durum Rm400 denilen bir temizleyici ve sert bir bez ile kazıya kazıya iki kişi çıkardık üstüne cizik giderme uygulayıp soft 99 katı wax geçtik. küçük bir kaç yerde nokta nokta kalsada beni memnun etti. Sonuçta çıkma kaput olduğundan çok ta tınmıyorum. zaten boyayan kaportacı da macunu bol bulmuş sanırım 700 mikronları gördük kaputtakaputun eskisine göre ağır olmasının bir sebebi varmış. Bulursam bir kaput yada uyguna evo kaput filan değişirim artık.
Benzin iyi bir çözücüdür. Yine de çoğu zaman kazıma gerektirir. Geriye kalan tavsiyeler gerçekten yıllanmış kaput filmleri yapışkanlarında bir işe yaramıyor.
mesajların biraz altına bakarsanız nasıl temizlendiğini yazdım arkadaşlar. Yapışkan baya içine işlemiş durumda idi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)