ahuahuahuha gel senide yapalım cts günü ama ilk benim araba biticek ondan sonra senin arabanı
3mm pestil alınca heryeri dönemicemi anladım, o yzden sadece sag sol koltuk hizaları tarafını yaptım.. zaten sünger ve döşeme yerine gelince zor otururdu..
Benim için en önemli olan ses izolesi idi zaten oda istediğim gibi oldu, biraz şeyini çıkarttım arkalarda çamurluk içlerine sıkıştırabiliceğim kadar sıkıştırdım, bütün bakalitlerin kopçalarını yeniledim ama bi zaman sonra onlar yine laçkalaşıyor plastik aksam sesi olmasın diye yine tuvalette gelen fikir ile nalburdancam fitili altım bakalitleri taktıkdan sonra demir ile baglantısını engellemek.. vs vs pestil güzel oldu ama tam istediğim gibi olmadı oda çok kalın pestil aldıgımdan dolayı hem arabanın tabanın şekli çok girintili çınıntılı pro biriside dönemezdi kıvrılmarı. ama ses izolesi oldu..
![]()
Eyvallah bro
maliyet olarakda bilgilendiriyim yapmayı düşünenler için.
toplam 70 tl ye bitiyor malzemeler..
daha arka bagaj içi ve havuzu yapıcam ama hava soguk ve çok yoruldum oda yarına artık..havalar düzeldiği gibi arabanın altına çamurluk içlerine pütür atıcam. o zaman ses ısı olayını bitirmiş olurum..![]()
işçilik çok güzel gerçekten ama gaz arabasında böyle şeyler biraz gereksiz geliyo bana![]()
Çok güzel bir kaynak olmuş müsait bir zamanda bende düşünüyorum motor sesini çok alıyor ayrıca mıcırlı yolda da yol sesi alıyor yalıtım ile bunun engelliyebilirim bir ölçüde fitilleri yenilemiştim zaten.
masallah yazın bu aracın ıcı cok sıcak olur he![]()
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
klima olmayan 106 larda torpido büyük olur, klimalı olanların ise küçük olur.. eğer airbag yoksa aracında küçük torpidoya geçip, aküyü konsolun içine koyabilirsin, ben konsolun içine koyucaktım fırsat olmadı bagaja aldım bende.. öyle daha hızlı müdahalede edebilirsin aküye.. airbag yoksa oraya koymanı şiddetle tavsiye ederim..eger o carbon kapaklardan ciddi düşünürsen bende kalıpları var, zamanında dedim ama kimse yanaşmadı 5 kişi olunursa fiyatı minimuma indirebiliriz..
Malesef klima var. Airbag yok gerçi. Ben o kısmı dağıtıp bir bakayım, ne kadar yer varmış. Orta konsolun tam alt tarafı, vitesin ilerileri de belki müsait olabilir de emin değilim.
Kapı kartonları olabilir tabi ama ille karbon olsun demiyorum ucuz olması birinci öncelik benim için. Sen o ilanı açtığında bende hala clio vardı o yüzden ilgilenememiştim.
Aküyü direk arkaya koymanı tavsiye ederim ağırlık dağılmım için. Bagaj havuzunun olduğu yeri içeriden kesip ufak bir akü havuzu yapabilirsin. Şahsen bu martta ben öyle yapıcam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kesme biçmeye çok sıcak bakmıyorum ya, belki komple boyatacağımda olabilir bir ihtimal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)