ısı açısından şöyle diyebilirim, aracın içinde izalasyon yokken buz gibiydi kapıyı açınca soguk hava dalgası geliyordu, az önce aracın içine oturdum içerdi soguk diye birşey yoktu. ses olayıda araba yola çıktıgında belli olucak illa kesilicektir.. % olarak ilerleyen günlerde aktarırım..
cuma akşamı ile bu akşam hava sıcakları hemen hemen birbirine yakın, cuma akşamı arabanın içi buzdolabı gibiydi, 1 saat önce arabanın içine oturdum, ciddi derecede sogukluk gitmişti.. ses olayınıda araba ile yola çıktıgımda anlıcam ama orjinalde hiç bişey olmadıgı için mersedes etkisi yapabilir..![]()
yalıtım yapmak kaç gün sürüyo hiç bilgim yok belki bi günde biter hazır araba bakıma giricek sökmesi takması dert değil illa yardım edicek birini bulurum![]()
yeni açmadım kusura bakma karışıklık olmasın diyeyalıtım konusu olur hem
araba zaten bakıma giricek boya falan işlemleri uzun sürer o sıra yaparız 2 3 kişi diye düşünüyorum sök tak konusunda ustanın yardımıyla olur
1 hafta sonra götürücem o zamana kadar malzemeleri almayı düşünüyorum![]()
arabamın eksiklerini tamamladığım zaman benimde yapmam gerek keşke arabayı komple soktüğüm zaman akıl edip yapsaydım
cliodaki çalışma görsel olarak bile gayet başarılı olmuş
İbo affına sığınarak hortlatıyorum![]()
Palioya kısmet olmadı yalıtımDün malzemeleri tamamladım kısmet olursa bu hafta olmazsa önümüzdeki haftalarda yapmaya başlıyacağım. Ses ne kadar azaldı araç içinde? + olarak tavanada yapmayı düşünüyorum ne dersin ?
gormedım mesajını kusura bakmabıde ben hortlatıyım.
sesın ne kadar azaldıgını soyle bır ornekle acıklayım.
aracın ıcını komple sokunce ses ınanılmaz arttı.rallı aracı gibi tekerden camurluga carpan taş seslerını bıle duyuyordum.
komple yalıtımı yaptığımda gurultu sevıyesı koltuklu halıyle aynıydı.ustune koltukları ve taban döşemesinide takınca ıyıce ses azaldı ve daha toklaştı.
ben tavanı sokemedım.ve malzeme sıcakta sarkar duser dıye dusunerek fazla zorlamadım.ama kullandıgım malzemenın tavandan dusmeyecek kadar ıyı yapıstıgına emınım su antavanada onerırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)