Peki birşey sorucam, benim arabamda da var sierranın izalasyonu komple, sökmek istiyorum bu mümkünmüdür ?
Peki birşey sorucam, benim arabamda da var sierranın izalasyonu komple, sökmek istiyorum bu mümkünmüdür ?
son kalan arka kısımıda bıtırdım.
arka camurluk ıclerıne cam yünü koydum
aracın toplama ıslemı bıttı.onları bıraz aceleye geldıgı ıcın fotolayamadım.zaten onemlı olan ızolasyon kısmıydı.eger anlasılabılır olduysa ne mutlu bana ki işe yararlık konusunda artık hıc bı tereddutum yok.bekledıgımden ıyı oldu.araba segment atladı resmen![]()
hayırlı olsun ibo, güle güle kullan artıkellerine sağlık, güzel iş oldu..
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
sağolun arkadaslar.sonuc mukemmel.herkese tavsıye ederım.
gercı aceleden daha on kapı ıclerını,bagaj ın stepne kısmını,bagaj kapagını ızole etmedım ve ses ızolasyon sungerını daha kullanmadım.aracı daha fazla sokuk sekılde kullanmak ıstemedıgım ıcın bu ıslerı bıraz erteledım ama su an bıle sonuc mukemmel.
muhteşem bi konu olmuş.gerçekten çok büyük bi zevkle okudum ve inceledim resimleri,yaptıın işi bu denli ayrıntılı paylaştıın için teşekkürler.benim de sürekli aklımda olan ama cesaret etmeye üşendiim bi konu.umarım bu konu ile artık gaza gelirim![]()
bagaj kapagınıda elden gecırıyoruz
iç kısımdakı plastıgı sokuyoruz.ıcınde orjınalınde bulunan sunger serıt var.
bu sungerı sokup 3M in kaucuk kapı sungerını kullandım.
serıdın ıcınde kalan kısımlara akustık yalıtım sungerı yerlerstırdım.
sılecek motoru ve ekıpmanlarından gelecek seslerıde bı nebze engelledık
arka koltuk altlarına gene akustık yalıtım sungerı yerlestırıyoruz.
![]()
Yaw o değilde panelvan terorü sonucu arka çamurluğuma sürttü bir tane partner. Şimdi ufak bir çekiçlenme işlemi olucak ama benim çamurluğum içten izolasyonlu. Kaportacı kulaklarımı çınlatıcak sanırım.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
R-S classe...![]()
maşallah hacı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)