User Tag List

Sayfa 7/306 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
5803 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Car care ürünleri hakkındaki her türlü soru buraya...

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kesinlikle aracımı uygulamaya sokucam ufak birkaç rutuşu yapılıcak serviste onları yaptırdıktan sonra komple uygulamaya sokucam

bu hali ile pek alkası yok aracımın şuan en temiz bakımlı zamanıydı

NXT wax 2.0 ,Ultimate quickdetailer i sipraiş veriyim diyorum uygulamadan sonra kullanırım bunların dışında tampon ve yan çıtalar için hangi urunu onerirsiniz ?

ve ayrıca uygulama için meguiars ın hangi bezlerini tercih etmeliyim ?
    Çitalar için ne önerilir bilmiyorum ama aldığın malzemeleri sihay yerlerden uzak tutu

Bence direk bant çek, öyle yap nxt yi

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sleeper aracını tavsiyem aracına pro bi şekilde boya korumanı yaptırmanı tavsiye ederim, sonra daha once yazdıgım gibi ilk alıcagın seyler:
    1.Supreme Shine: Mikrofiber Silme Bezi (olmazsa olmaz)
    2.High Tech El ile Uygulama Pedi :NXT nin içinden cıkıyor fakat yedek daima iyidir ztn fazla bi maliyeti yok
    3.NXT Generation Tech Wax 2.0 Boya Koruyucu Wax ( içinden cıkan mavi ped e wax ı sungere yedirerek boyaya dairesel harektler yaparak uygulayacaksın ,sonrada quickdetailerla microfiber bez yardımıyla silmeni tavsiye ederim)
    4.Ultimate Quik Detailer Hızlı Yüzey Temizleyici ve Koruyucu (yine microfiber bez yardımıyla uyguluyorsun her yıkamadan sonra ve NXT den sonra yapmanı tavsiye ederim)
    5.baran nın dedigi gibi Even coat ele daha iyi oturup daha kolay uygulamanızı saglıyor ve kat kat sungerden yumusak bunuda almanı senin için iyi olucaktır)

ilk bunlarla baslaman senin için iyi olucaktır , ztn Meguiar's bir hastalıktır yavas yavas vucuduna yayılacak ve diger meguiars urunlerini toplamaya baslıcagına eminim

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada meguıars ürünleri esans içerir temizlerken guzel kokuda verir.LAstik cilasını tinerci gibi cekiyorum ben mesela Onursumer,meguıars uygulama merkezlerinde tanıtım günleri oluyor takip et onların birine katıl senın için guzel bir başlangıç olur.Ben yazarım buraya olduğunda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ultimate Quik Detailer'ın kokusu beni benden alıyor

16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sadece ürün tek başına iş yapmaz özellikle profesyonel uygulamalarda uygulamacınında büyük önemi vardır.Dogru malzeme ve dogru işçilik birleşirse iyi bir sonuç alınabilir.Boya koruma işleminin yeterlilik süresi 6-8 saat arasında degişir.Dogru ışık altında dogru devirde dogru pedde dogru makinada dogru diskte uzuyor gidiyorr..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten bu yuzden sürekli en başta pro. uygulama yaptırmalısınız diyorum.Cunku amatör ürünler pro. ürünler kadar agresif değil boya üzerinde.En guzeli benim gibi uygulamayı meguıarse yaptırıp sonrada sürekli amatör ürünlerle oynaşmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makita marka polisaj makinesini bi deniyim dedim arka tamponum yarın boyanacagı için deneme amaclı kullandım ve sonuc felaket bana gore degilmiş ztn en yavasında elimde zor tuttum hiç anlamadan 3 yeri yaktım tamponda en iyisi ustamında bana tavsiye ettigi ve Baranında varmıs ztn elinde meguiarsın polisaj makinesini almak ztn amatorler içinmiş boya yakma fln olmuyormus sanırsam detaylı bilgiyi yine senden bekliyorum Baran

kusura bakmayın hem cekim kalitesiz ikincisi sağa sola dönmüs resimler için özür dilerim düzeltemedim . moderetor arkadaslarımzdan rica etsem düzeltebilirlermi

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada meguıars ürünleri esans içerir temizlerken guzel kokuda verir.LAstik cilasını tinerci gibi cekiyorum ben mesela Onursumer,meguıars uygulama merkezlerinde tanıtım günleri oluyor takip et onların birine katıl senın için guzel bir başlangıç olur.Ben yazarım buraya olduğunda.

valla çok iyi olur tam oğrenmiş olurum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sleeper aracını tavsiyem aracına pro bi şekilde boya korumanı yaptırmanı tavsiye ederim, sonra daha once yazdıgım gibi ilk alıcagın seyler:
    1.Supreme Shine: Mikrofiber Silme Bezi (olmazsa olmaz)
    2.High Tech El ile Uygulama Pedi :NXT nin içinden cıkıyor fakat yedek daima iyidir ztn fazla bi maliyeti yok
    3.NXT Generation Tech Wax 2.0 Boya Koruyucu Wax ( içinden cıkan mavi ped e wax ı sungere yedirerek boyaya dairesel harektler yaparak uygulayacaksın ,sonrada quickdetailerla microfiber bez yardımıyla silmeni tavsiye ederim)
    4.Ultimate Quik Detailer Hızlı Yüzey Temizleyici ve Koruyucu (yine microfiber bez yardımıyla uyguluyorsun her yıkamadan sonra ve NXT den sonra yapmanı tavsiye ederim)
    5.baran nın dedigi gibi Even coat ele daha iyi oturup daha kolay uygulamanızı saglıyor ve kat kat sungerden yumusak bunuda almanı senin için iyi olucaktır)

ilk bunlarla baslaman senin için iyi olucaktır , ztn Meguiar's bir hastalıktır yavas yavas vucuduna yayılacak ve diger meguiars urunlerini toplamaya baslıcagına eminim
    Sal abı hemen sıparıs verecemmm..bı nekadr tutacagına bakaım.....

Buarada ben o hastalıgı kaptım bıle

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az kaldı tinerci çocuk bekle beni

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert ben de uygulamayi Bahcelievlerde yaptirmistim.. Omer abinin elemanlar degismisti 2 gittigimde de ama uygulamalar hep cok iyiydi.. Memnun kaldin umarim sen de?

ahah evet koku olayi muhtesem..hem nxt sampuanda hem lastik spreyinde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cila makineleri 2 tür,aynı yönde dönenler ve titreşimli olarak sağa sola hareket edenler.İki tiptende ceşitli markalarda var piyasada.Ben Meguıars dual action cila makinesini getirttim,çizik cıkartma işlemi için ayrı normal cila için ayrı pedlerini aldım ve cok memnunum.Cilayı yüzeye yedirmek için ideal.Kendi bond cantasında geliyor.Full devirli makineler içinde calışmalarım sürmekte,alışkanlık gerekiyor yoksa verniği yakmak an meselesi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert ben de uygulamayi Bahcelievlerde yaptirmistim.. Omer abinin elemanlar degismisti 2 gittigimde de ama uygulamalar hep cok iyiydi.. Memnun kaldin umarim sen de?

ahah evet koku olayi muhtesem..hem nxt sampuanda hem lastik spreyinde..
    elemanları değisti yeniler gayet iyi calısıyor memnunum baya ztn ben gidnce arkaya cekiorum yıkandıktan sonra amator ürünlerimi uyguluyorum takılıyorum kafama göre hele sabah erkenden gidince herseyi bana bırakıo kendim yıkıyorum takılıyorum ole daha zevkli oluyor

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C4VTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    swissvax urunlerini kullanan varmı???
    az once swissvax'in fiyatlarina baktim da; 200 mL'lik cila icin 205 EUR fiyat bicmisler.. istersen kredi kartindan cekip tr'ye yolluyorlar.. amerika'da uygulayanlari gordum, sonuc muhtesem ama o paraya degmez sanirim..en azindan TR sartlarinda..

en basit cilalari da 59 EUR, 200 mL yine..

Arda
    Misafir
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendisi meguiars bayisi olduğunu iddia ediyor ve bence markanın adını kirletiyor

Ben bayi olsam şikayet ederdim.
    biz şikayetlerimizi bildiriyoruz orası gıbı yaklasık 15 yer var istanbulda
    distribitörümüzün kanuni calısmaları var sonuclanacakdır
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arda ben yakınım sana musait bir zamanımda uğrayacam yanına aslında tanışıyoruzda
    tabı her zaman beklerım
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben nxt tech wax' ı soft foam ile uyguluyorum, even coat ile kullanırsam faydasını görür müyüm?
    faydası olur zararı olmaz ama nxt nın kendı ambalajından da soft foam cıkmakdadır pedınızı temız tuttukca bı problem olmayacakdır
    Soft foam yapısı itibariyle daha sert malzemeden üretilmiştir,onu daha cok plastix ile farlarda alımınyum parlatıcı ürünleri uygulamada ve lastik parlatıcı jeli sürmek için kullan.NXT gibi waxlar için yumuşak yapısıyla even coat tavsiye ederim.
    ama bu yorum da gayet acıklayıcı ve doğrudur

meguiars urunlerının zaten ortak ozellıgı guzel kokmasıdır
    hıc bır meguiars urunu cok rahatsız edıcı kokular ıcermez kullanııcıları dusunerek uretılmekdedır bır urunun gercekden meguiars olup olmadıgını koklayarak anlamanız mumkundur bırde body solvent dediğimiz zift ve böcek kalıntısı temızlemeye yarayan ürünü koklamayı deneyın benden tavsiye

Zaten bu yuzden sürekli en başta pro. uygulama yaptırmalısınız diyorum.Cunku amatör ürünler pro. ürünler kadar agresif değil boya üzerinde.En guzeli benim gibi uygulamayı meguıarse yaptırıp sonrada sürekli amatör ürünlerle oynaşmak
    profesyonel uygulamayı biz yaparız devamlılığını siz sağlarsınız
    Bu cila makineleri 2 tür,aynı yönde dönenler ve titreşimli olarak sağa sola hareket edenler.İki tiptende ceşitli markalarda var piyasada.Ben Meguıars dual action cila makinesini getirttim,çizik cıkartma işlemi için ayrı normal cila için ayrı pedlerini aldım ve cok memnunum.Cilayı yüzeye yedirmek için ideal.Kendi bond cantasında geliyor.Full devirli makineler içinde calışmalarım sürmekte,alışkanlık gerekiyor yoksa verniği yakmak an meselesi..
    aynen ole cok dıkkatlı olmak gerekmektedir özellikle tamponlar gibi plastık boyalı yuzeylerde her aracın vernıgı farklıdır bu yuzden esasında bunu ezbere olarak ogrenmek pek sağlıklı değildir
    göz ve bilek gerektıren bır ıslemdır aracın vernığıne işlem yapmak
    ayrıca o parca daha once boyanmıs da olabılır
    her boyacı vernık tabakasını kendı ustalıgına gore farklı kalınlıklarda ve ıcındekı sertlestırıcıgı farklı oranda atar o yuzde aracın her hangı bı bolgesınde calısırken bıle hep tetıkde olmak ve diğer elınızle arada bır vernıgı ne kadar ısıttıgınızı yoklamanız gerekmektedır
    daha bır suru ufak detayı var onlarda meslek sırrı kalsın
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elemanları değisti yeniler gayet iyi calısıyor memnunum baya ztn ben gidnce arkaya cekiorum yıkandıktan sonra amator ürünlerimi uyguluyorum takılıyorum kafama göre hele sabah erkenden gidince herseyi bana bırakıo kendim yıkıyorum takılıyorum ole daha zevkli oluyor
    bu arada gorevım olan bı konuda daha hatırlatıcı bılgı vermek ısterım
    kesınlıkle yanlıs anlasılmak ıstemedıgımı belırtıyım bastan
    omer beyı cok sayarım severım tanısmıslıgımız cayımızı ıcmıslıgı mısafırı olmuslugumuz vardır
    kendısı özunde ıyı bır ınsandır
    ama su anda yetkili uygulama bayileri arasında bahcelı evler meguiars diye bir sey yoktur
    en son meguiars yetkilileri tarafından baska urun kullandıgı ve fıyat politikasına uymadıgı gerekcelerıyle bayiliği elinden alınmıstır

su anda yetkılı uygulama bayılerı
    kızıltoprak
    bakırköy
    florya
    bahçeşehir(yenı bayii)
    şeklindedir yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaradada meguiar's olsada gitsek ya
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Arda
    Misafir
    yetkılı uygulama bayısı yok yanlızca urunlerını kullanarak uygulama yapan 1 yer vardı sanırım
    egıtımını almıslardı urunlerın
    orayı tercıh edebılırsınız
    buyuk bu fiat sevrisinin icersindeydı sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yetkılı uygulama bayısı yok yanlızca urunlerını kullanarak uygulama yapan 1 yer vardı sanırım
    egıtımını almıslardı urunlerın
    orayı tercıh edebılırsınız
    buyuk bu fiat sevrisinin icersindeydı sanırım
    ÜSTÜN otodur inşallah

bulabilirmiyiz o servisi peki?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Arda
    Misafir
    evet üstün oto yanılmıyosam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)