swissmax da tabiki cok kaliteli ama fiyatlar ***** =) ben meg ile cok mutlu olmustum.arac carbon schwarz di gunduz lacivert gibi gecede siyah gibi bi rengi vardi meg e gittikten sonra iyice farkli oldu.swiss biraz fiyat olarak assada meg tamamen yeterli bana gore abartmaya gerek yok =)
nxt nin tüpünden standart araclara doru seıklde uygulama yapılırsa 32-35 arası uygulama cıkarıyor
jeep ve buyuk araclarda ve sızın kullanımınıza gore değişiyor
bol surmek cok bı fayda sağlamaz unutmayın
swissmax kaliteli bi markadır yanlız americada meguiars ın amatör ürün satısı %80
swiss %10
diğer markalar %10
bilmenizi isterim
piyasa bu sekılde yanı
bunlarda bızzımn yaptıgımız uygulamaların bazıları![]()
Yazın İstanbula geldigimde sizi rahatsız ederim 1 günlügüne artık. Eti sizin kemigi benim diye bırakırım![]()
Bu arada sölemeden edemiyeceğim keremede söledim herkeze sölüyorum,ARDA sizin dükkanın dizaynı mukemmel tam olması gerektiği gibi paspaslarınıza kadar.Meguıars bir hastalık ve ambalaj olarak albenısı yuksek bir firma.Bu firmayada böle dukkan yakışıyor.Bravo!
demin bakırkoy meguiars tan geldim birazda urun alısverisi yaptımgercekten cok guzel bi sekilde arabayla ilgileniyorlar bir suru soru sorup merak ettiklerimi ogrendim (kafa sisirdigim için özur dilerim
) Uygulama yerininzin tasarımı gercekten cok guzel hayırlı kazanclar dilerim
![]()
Ben hiç gitmedim oraya fakat resimlerden gördüğüm kadarıyla cancanlı bir meguıars bayisi.Bizim kızıltoprak 4 duvardan oluşuyor bide distributor olacak burdan kereme veryansın edeyim![]()
vala tavanına kadar inceledim cok begendim ben. musteriyle ilgilenmeleri fln gayet iyi gelecegi parlak bir biyer![]()
Kütahya'da şu anda bilindik markaların hiçbir bayisi yok :S Halbuki arabasına bakan ve lüks sınıfta olan birçok araba var, varsa para kazanmak isteyen gelin burda bi bayilik alın derimKütahya'ya meguiars istiyoruz
![]()
bugün baran'ın mersedesi gördüm canlı canlı mequiars ürünlerine güvenim bir kere daha arttı...maşallah diyorum 41 kere![]()
evet arkadaşlar hep dışını konuştukİçini nasıl yıkıyorsunuz temiz tutuyorsunuz? Fikirler? Öneriler. Ben geçen yaz çok ölümcül amatör yapmıştım çok etkiliydi
Duruma göre anlatırım biraz uzun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)