Eminimki onlar epey araştırmıştır Ankara piyasasını, tutulmıycagını düşündükleri için açmadıklarını sanıyorum yoksa başka bi engel yok düşündügüm kadarı ile. Ama güzel bir semte açıldıgında tutmama gibi lüksü yok diye düşünüyorum. Bekliyoruz hayırlısı.
Kemal İstanbul'da zamanında bir bayii açıp kapatmıştı diye hatırlıyorum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
evet aynen öylezaten kendisi gg üzerinden ürün satışı var acil ise eğer
http://arama.gittigidiyor.com/?arama...emalistanbullu
elindeki ürünlerin ilan süreleri bitmiş sanırımBaya bir ürün var elinde
![]()
Ürün bulmamda sıkıntı yok çok şükür. Sadece uygulama işine gelince problem var detaylı uygulama yaptırmak işin ehlili tarafından.
Meguairs cila hiç denemedim ama Royal Care diye bir cila var Belçika malı ben onu kullanıyorum, belki fuarlarda denk gelmiştir adam kaputa uyguluyor sonra kaputa benzin döküp yakıyor sönünce bakıyorsun sadece is var tekrar uygula cilayı sanki hiçbirşey olmamış hem cila hem boya koruma fuar boyunca aynı kaputu belki 200 defa yakıyorlar, gayet iyi bir cila bulursanız deneyin fiyatıda gayet iyi bende NXT yi bi deneyeceğim bakalım hangisi daha iyi.
imza yok paraf atim.
aynen ole lastikleriniz biraz ses yapar ılk surusunuzde gacır gucur diye
o kadar yoğun bı urun kı kesınlıkle ilk 100 metre vırajlarda temkınlı olun bızım dukkandan cıkıp yanlamak ısteyen arkadasların 200 derece donmusluklerı vardır![]()
nxt yuzeydekı su lekelerını yuzeysel cızıklerı alabılırmı peki?
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
NXT Insane Shine Tire Spray'i bugun hem lastiklere hem paspaslara, hem motor bolumundeki siyah plastik bolumlere uyguladim, sonuc her yerde mukemmel..
Fotograf makinam yanimda degildi cekmedim, simdi asagi inmeye useniyorum, siz mutlaka deneyin oralarda da, denemediyseniz..
Bakalim ne kadar kalici olacak motor bolumunde..![]()
Tarık meguıarsin belli bölgeler için geliştirilmiş ürünlerini birbirleri üzerinde kullanmanı tavsiye etmem zaman içerisinde uyguladığın bölgelere zarar verebilir.Motor ve plastik aksamlar için parlaklık veren besleyen ürünler mevcut onları kullanmanı tavsiye ederim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)