Bizde araba temizliyoruz sanıyoruz![]()
böyle bir temizliğe benim canavarın da ihtiyatı var. izmirde yapan varmıdır acep?
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
ben arabama bu kdr özen gösterip emek harcasam evin içine sokarım die cast diye saklar sergilerim kaşısına geçip sabaha kadar içerim
cidden güzel bir çalışma olmuş,, maşallah demek lazım gerçektende
bu şekilde bir çalışma istanbulda yapan kaç firma vardır acaba?
yada varmıdır,, varsa bile ne kadara patlar
saygılar
Rıdvan![]()
Klasik detailing..Adı üstünde zaten..Arabanın kondüsyonu zaten yeterince iyiymiş..Detailing için bi süre sınırlaması olamaz 1 gün 3 gün 5 gün farketmez..Mesela bu işte jantın kollarının arka kısmı gereksiz olmuş..Harelerde mükemmel sonuç almış ki hare silmek hakikaten çok zordur..Artık boyasında oksidasyon başlamış, yanmış boyaları düzeltip o arabaları cillop yapanlar var ukde..Bir tek boya kurtarır dersin o derece..Resmen insan değiller..Sonra zaten hiç bi yere koyamıyorsun..Ben 4-5 ün art arda araba temizlediğimi bilirim..Parkettiğin yerde kafayı sıyırıyorsun ya biri gelip çizerse ya çocuğun biri kaputa çıkarsa diyeEn son arabamı hazırladığımda 7-8 yaşlarında bi çocuk kaputumun üstünde bağdaş kurmuştu..Öldürecektim az daha..Sonra çocuk olduğunu hatırladım
![]()
Special thanks to; Utku Selamoglu.
hasta işi abi .D.D
Bu araba kırmızı ise benimki bordo.Ama Erelin bordosu kadar bordo değil.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
çok güzel olmuş konu eskiymiş sanırım biraz ama çok güzel hakikaten ya golf r 32
Alinti yaptignz sitede uygulama listesi varmi malzeme olarak 1-2 bişy yazilmiş ama tam liste olarak.
Olayın son noktası adam aşmış![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Nerelerde ve ne zaman dolaştıgınla da alakalı durum . Yağmurlu havada çıkarmazsan aracın da çamur olmaz bu kadar basitKuru asfalt çamur atmıyor heralde , böyle bi mukayese ilginç olmuş
![]()
Resimlere gelince kapalı garaj arabası dedikleri bu olsa gerek hatta kapalı ev arabası ( ev hanımı gibi oldu farkındayım)
Instagram: mutusgarage
Cok iyi ya masllahBizim burda yikiosun bi yagmurda araban kahverengi oluo. Ahh Ahhh
![]()
Mapped by DR.ECU
3 gün uğraş, sonra sinemadan çıktığında tamponda eşşk gibi bi çizikle karşılaş..
İnsan kalp krizi fln geçirir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)