bildiğim kadarıyla swirlx gibi amatör ürünler elle uygulanabiliyor ancak m85 ve benzeri profesyonel ürünlerden elle verim alınamıyor.
bildiğim kadarıyla swirlx gibi amatör ürünler elle uygulanabiliyor ancak m85 ve benzeri profesyonel ürünlerden elle verim alınamıyor.
85 i makinayla attinizmi peki sonuc nasil ?
pedi solediginiz iyi oldu bende cilayi elle atmayi dusunyodum finishing pedle makinayla atarim heralde en temizi![]()
Mapped by DR.ECU
malesef makina ile denemedim,cilayı bence el ile atın bu meguiarsn mikrofiberb beya pedlerinden alın çok güzel bir sonuç veriyo sarı pedlerden pek memnun kalmadım ben,şimdi 66 alıcam denicem fiyatı pek birşey değil 38 lira gibi birşey birde şu jant parlatıcı vs için kutular var sırada![]()
euhuhe internettenmi alicaksiniz burdanmi? 66nin sonuclarini merak ediorm biturlu inceliyemedim ne ise yaradigini cunk UQD cok cabuk biten ve cok kullanilan bsey.
Bde 34 var oda UQD gibi mi?
Mapped by DR.ECU
34 u daha almadim ama bidonla alicam UQD bitinceAcik olarak daha malzeme almadim daha dogrusu denk gelmedi
![]()
Mapped by DR.ECU
Swirl x cook ince cizikleri giderio hocam bi kac videoda izledim harelerde cok basarili degil/ Scratchx falan kullaniolardi hareler icin.
Mapped by DR.ECU
lastık parlatıcıısı ne onerıyrsunuz acaba
www.honda-tech.com
kalıcımı pekı parlaklık
www.honda-tech.com