arkadaşlar arabayı uzun bi süre kullanmadım. ön jantların üstünde balata tozları birikmiş ve bugün pasta cila denedim tam çıkaramadım, önceden başına böle bişey gelen varmı? ne kullanmam gerekiyor![]()
arkadaşlar arabayı uzun bi süre kullanmadım. ön jantların üstünde balata tozları birikmiş ve bugün pasta cila denedim tam çıkaramadım, önceden başına böle bişey gelen varmı? ne kullanmam gerekiyor![]()
bn gaz skıorm yada gazlı bezle sliorm hem parlıo hem ne var ne yok ckartıo.hergun balata tozu temzledğm içn işe yarıo ve zararıda olmadı yıllardr![]()
sonax ın jant temizleyicisi de işinizi gorebilir...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
wd40 flnda işe yarayabilir
wurth ve forch'ün balata spreyleri mevcut işine yarayabilir.
İlacı kil![]()
Mazot güzel çıkartıyor veya gaz..o balata tozu yani Asbest temizlenmedikçe yüzeye yapışıp kalıyor su ile çıkmıyor o yüzden kalıcı bir iz bırakıyor aracınızın jantlarında![]()
philips 390 dcs/2 yağsız temizleme spreyiyle balata tozunu çıkarır suylada üstünden yıkarsın mis gibi olur
Jant temizliyici alacagınıza neden farklı işlere yöneliyorsunuz anlamıyorum ?
enteresan krom parlatıcı cila cıkarmıştı bı yıkamacıda benımkılerı.
bulasik sungerinin tersi de ise yarayabiliyorama dikkatli kullanmak lazim boyaya zarar veriyorsa surmeyin..
Jantlar renkliyse, bircok ürün zarar verebilir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tuz ruhu ile fırçalıyosun sıcak sabunlu su ile duruluyosun jantların beyazsa en temiz bu şekilde oluyo
Benim jantlar renkli ne yapacağım ben mesela?