arkadaşlar arabayı uzun bi süre kullanmadım. ön jantların üstünde balata tozları birikmiş ve bugün pasta cila denedim tam çıkaramadım, önceden başına böle bişey gelen varmı? ne kullanmam gerekiyor![]()
arkadaşlar arabayı uzun bi süre kullanmadım. ön jantların üstünde balata tozları birikmiş ve bugün pasta cila denedim tam çıkaramadım, önceden başına böle bişey gelen varmı? ne kullanmam gerekiyor![]()
bn gaz skıorm yada gazlı bezle sliorm hem parlıo hem ne var ne yok ckartıo.hergun balata tozu temzledğm içn işe yarıo ve zararıda olmadı yıllardr![]()
wd40 flnda işe yarayabilir
İlacı kil![]()
Mazot güzel çıkartıyor veya gaz..o balata tozu yani Asbest temizlenmedikçe yüzeye yapışıp kalıyor su ile çıkmıyor o yüzden kalıcı bir iz bırakıyor aracınızın jantlarında![]()
philips 390 dcs/2 yağsız temizleme spreyiyle balata tozunu çıkarır suylada üstünden yıkarsın mis gibi olur
bulasik sungerinin tersi de ise yarayabiliyorama dikkatli kullanmak lazim boyaya zarar veriyorsa surmeyin..
Jantlar renkliyse, bircok ürün zarar verebilir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tuz ruhu ile fırçalıyosun sıcak sabunlu su ile duruluyosun jantların beyazsa en temiz bu şekilde oluyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)