User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
104 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 106 Gti Komple Boya

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana tavsiyem koltuklarını sök eve götür, naylon bul biyerden tabana ser, kagıt bant gazate 2lisi ile içerdeki kapı döşeme ve arka bakalitleri maskele. yoksa o toz öyle yerlere girerki şaşırır kalırsın. araba boyatmak zor iş gerçekden iyi bilirim, sıkıntı yaşamama ragmen aracı o halde görmek sinir bozucu
    katılıyorum helekı zımparaya gecınce toz cok daha fazla olucak mahvedıyor arac ıcını...

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyamadan önce kapı kollarını kapı çıtalarını,ön camı mutluka söktür.Resimlerde sökülmediği gözüküyo.Bence buna dikkat et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı macunlatıp kaplatmayı düşündünüzmü?? Merakımdan sordum.. Eminim araç boyanınca eskisinden daha çok hoşunuza gidicek 0 gibi
    ...

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyamadan önce kapı kollarını kapı çıtalarını,ön camı mutluka söktür.Resimlerde sökülmediği gözüküyo.Bence buna dikkat et
    Tamam sökmelerini söylerim, camı söktürmemin sebebi nedir ? boya bulaşması mı yoksa başka bir şey mi ?

Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı macunlatıp kaplatmayı düşündünüzmü?? Merakımdan sordum.. Eminim araç boyanınca eskisinden daha çok hoşunuza gidicek 0 gibi
    Kaplanmış araçları sevmiyorum bir türlü içime sinmiyor açıkçası, yamalı bohça gibi oluyor

sana tavsiyem koltuklarını sök eve götür, naylon bul biyerden tabana ser, kagıt bant gazate 2lisi ile içerdeki kapı döşeme ve arka bakalitleri maskele. yoksa o toz öyle yerlere girerki şaşırır kalırsın. araba boyatmak zor iş gerçekden iyi bilirim, sıkıntı yaşamama ragmen aracı o halde görmek sinir bozucu
    Servis bana 1.5 saat uzaklıkta, o yüzden sık sık gidemiyorum, gittiğimde dediklerini yaparım sagol.. arka bakalit dediklerin arka dodikler mi ?

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır araç içi arka döşemeler.. hatta onları sök götür evine, sonra yeni kopça alır takarsın para değil kopçalar hem bakalitlerin izalasyon yaparsın aracına
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolay geldin komple boya kaça yaptırıyosun

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolay gelsin.Tam konuyu okumadım ilk sayfayı okudum şunları yazıyım..

Çıtaları servise getirtin sizin modelden dolayı yanlar dahil 200 civarlarına biter bu parçaar ama bence arabanın üstünde 106 yı en güzel göstern olaylar çıta temizliği buna para ayırın bence çıkanlarıda satarsınız.

1.300 TL bence fazla bir para dışardan komple sökülmeden 106 gibi bir araba için emin olun.Akzo Nobel güzeldir ama boya ne olursa olsun iş boyacıda biter.2.5 kg boya değil sadece olay sertleştiricisi falanı filanı birton olayı var ama emin olun maliyet öyle uçuk rakamlar değil fiyat tutan işçilik boya adam gibi para tutmaz değşik bişey yapmıosunuz orj rengine boyıcak işte O paralar fazla..

Bu arada ben aracın içini komple sökün camlarıda alrıdın derim.Ön göğüsüde güzelce kaplayın ki toz almasın içeri toz girmesini engelleyin geç kalmadıysanız
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_1982 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolay geldin komple boya kaça yaptırıyosun
    1300 TL 'ye yaptırdım.
    hayır araç içi arka döşemeler.. hatta onları sök götür evine, sonra yeni kopça alır takarsın para değil kopçalar hem bakalitlerin izalasyon yaparsın aracına
    çok sağol öneriler için.. eve götürmedim ama hepsini naylonla kapladım.. döşemeyi sökmeme gerek olmadığını söyledi usta, onu da güzelce kapattım.. zaten boya yarın bitiyor.
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kolay gelsin.Tam konuyu okumadım ilk sayfayı okudum şunları yazıyım..

Çıtaları servise getirtin sizin modelden dolayı yanlar dahil 200 civarlarına biter bu parçaar ama bence arabanın üstünde 106 yı en güzel göstern olaylar çıta temizliği buna para ayırın bence çıkanlarıda satarsınız.

1.300 TL bence fazla bir para dışardan komple sökülmeden 106 gibi bir araba için emin olun.Akzo Nobel güzeldir ama boya ne olursa olsun iş boyacıda biter.2.5 kg boya değil sadece olay sertleştiricisi falanı filanı birton olayı var ama emin olun maliyet öyle uçuk rakamlar değil fiyat tutan işçilik boya adam gibi para tutmaz değşik bişey yapmıosunuz orj rengine boyıcak işte O paralar fazla..

Bu arada ben aracın içini komple sökün camlarıda alrıdın derim.Ön göğüsüde güzelce kaplayın ki toz almasın içeri toz girmesini engelleyin geç kalmadıysanız
    şu an çıta alacak param kalmadı, orj. renge boyattım çıtaları, evet fiyat biraz yüksek ama serviste olsun düzgün garantili olsun istedim. bikaç ufak araştırmadan sonra peugeot servislerinin 1700 1800 tl den aşağı komple boya yapmadıklarını öğrendim, fiyat makul geldi açıkçası.

Bugün moralim bozuk bir şekilde servise gittim, arabayı komple boyatmak içime sinmeyecek arabadan soğuycam diye düşünürken, gittiğimde moralim yerine geldi.. gerçekten güzel iş çıkartıyor ustalar.. ayrıca tüm ustaların aracımın başına toplanıp, farkli farkli kişilere aracı satmama ikna etmeye çalışmaları da işin güzel tarafıydı. Aracın iskeletinin şasesinin motorunun çok iyi durumda olduğunu araçta kaza olmadığını söylediler. Daha önceden bu ustalara temiz gti düşerse haber verin diyen adamlar olmuş, o nedenle bir kaç kişi ben oradayken beni arayıp arabamı almak istedi.. ben de binmek için boyattığımı söyleyerek kibarca red ettim tabii beni fırına almadılar dışarıdan çektim fotoları, 1. sayfaya ekledim fotoları

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah güzel olacağa benzıyor...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dodikler sökülmeden mi boyanıyor ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kaza bela göstermesin
    Belli dışı çok güzel olacak ancak o motoru aldığından beri hiç mi temizlemedin

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde dikkatimi çekti, dodikler kapı bantları sökülmemiş

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dodıklerı sokmeden boyatman sana sıkıntı yaratabılır dodık gevser alttan eskı rengı cıkmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kaza bela göstermesin
    Belli dışı çok güzel olacak ancak o motoru aldığından beri hiç mi temizlemedin
    Motoru sürekli temizliyorum, Gaziantep'e gelirken yol çalışması vardı toprak yoldan geçtik bir de serviste kaputu açık bırakmışlar sürekli o yüzden o kadar kirli.

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dodikleri ve çıtaları sökmelerini söyledim, usta tırnakların kırık olduğunu, sökerse yeni dodik almamın gerekeceğini, zaten gerek olmadığını söyledi ve garanti verdi. Ben de garanti verince üstelemedim zaten param olunca dodik ve çıtaları değiştireceğim diye.. Sadece bir dodiğe param yetti şu an o da sol ön dodik

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ilk sayfaya tekrar baktımda boya güzel olmuş Hayırlı olsun bence artık daha hevesle binersiniz

Ama bence dodikler ve çıtalar böyle boyandığı için ilerde soru yaratabilir.
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ilk sayfaya tekrar baktımda boya güzel olmuş Hayırlı olsun bence artık daha hevesle binersiniz

Ama bence dodikler ve çıtalar böyle boyandığı için ilerde soru yaratabilir.
    sagolasin

icime kurt düsürdünüz ben de hemen servisi aradim boya ustasi bana böyle bişeyin olmasının mümkün olmadıgını zaten öyle bi ihtimal olsa kendisi böyle bir şey yapmayacağını ve bana 5 yıl garanti verdiğini söyledi için rahat olsun dedi... dodik ve çıtaların tırnakları kırık, asıl silikonlarsak ileride sorun yaratır silikon şişebilir dedi.

erkanayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işe garanti veriyolarsa iyi çünkü ilk olarak kilit kenarların kapı kulp ve kapı citalarının kenarların verniğin soyulmaya başlıycak. tekrar boyarlar inşallah. her parça tek biçimde boyanır. iki parça üstü üste takılı vaziyette boyanırsa ilerde birleşim yerinden illaki vernik ve sonra boya catlamaya başlar. hayırlı olsun inşallah sıkıntı cıkmaz...

sahan
    Misafir
    cıtalar dodıkler ustundemı boyandı aracın son halını merak ettım

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baştan sona hece hece okudum benimde aracım kaportada boyanmayı bekliyor uyarılara bende dikkat edecem
    PROJECT 01

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)