User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: beyaz araba için öneri

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sütü kaynatıp bi kavanozun içinde çalkalarsak yarım sat sonra kaymak olur torpidoya iyi gelir açlığını keser.parlatır.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekçinin beyaz accenti vardı artık sararmıştı gittim 2 kutu cif aldım boca ettim arabaya fırcayla bigüzel fırcaladım suyu bi vurdum sıfır gibi cıktı üstünede gazlı bez gectim şu anda sıfır gibi eskiden zaten çizikti hala çizik ama eski halinden eser yok.Kendi aracımı alırkende arkadaşlarım beyaz parlamaz diyodu bende öle düşünüyordum ama şimdi hep ıslak gibi maşallah.

Dün komple kil yaptım üstüne makineyle scratch x yaptım üstüne yıkadım kuruladım NXT sürdüm.kapalıda yatıyor.Bu akşam inip silicem üstünede 155 gecicem bezle.Beyaza daha fazlada bişi yapılmaz zaten.

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bekçinin beyaz accenti vardı artık sararmıştı gittim 2 kutu cif aldım boca ettim arabaya fırcayla bigüzel fırcaladım suyu bi vurdum sıfır gibi cıktı üstünede gazlı bez gectim şu anda sıfır gibi eskiden zaten çizikti hala çizik ama eski halinden eser yok.Kendi aracımı alırkende arkadaşlarım beyaz parlamaz diyodu bende öle düşünüyordum ama şimdi hep ıslak gibi maşallah.

Dün komple kil yaptım üstüne makineyle scratch x yaptım üstüne yıkadım kuruladım NXT sürdüm.kapalıda yatıyor.Bu akşam inip silicem üstünede 155 gecicem bezle.Beyaza daha fazlada bişi yapılmaz zaten.
    daha ne yapıcaksın yahu masallh :=) ben 2 senedır tek bır cıla surmedım sadece yıkama ama beyaz hep temız duruyor

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz kir göstermiyor vs fakat uygulama yapmadan heleki kirli kirli uzun süre bindikce sararıyor.Şöle diyim sıfır c serisi gelmişti uygulamaya benımkinin yanına cekti adam inip renk kodunu sordu kaç model sizinki yenımı bu renk diye yemın ederim sende git sıfır bi corsanın yanına koy ben beyaz değil sarı arabaya biniyomuşum dersin.uygulama yaptır bence en yakın zamanda.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...promotion_hpva

yenı konu acmak ıcın gereksız bı soru burdada temızlık konusu gecınce sormak ıstedım bu ılandakıler dogrumudur guvenılırmıdı merak ettım sadece okdr sey yazmıslarda yaptıran bılen varmı

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...promotion_hpva

yenı konu acmak ıcın gereksız bı soru burdada temızlık konusu gecınce sormak ıstedım bu ılandakıler dogrumudur guvenılırmıdı merak ettım sadece okdr sey yazmıslarda yaptıran bılen varmı
    pasta-hare showroom cilası demiş bunu yaptırırsan üstüne sürekli cila geç.her iki haftada bir derim.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    showrooma gerek yok ztn bu bıldıgımız kuafor oluor sanırım her yerı detaylı sılıorlar ayrıca motoru temızletmekten yana dgılım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)