207 lerin cam açma düğmelerinin etrafı da soyuluyor.Uygulama çok güzel olmuş.ellerinize sağlık...
dugmelerde fln pek dayanmaz gibi bence, hani cok el atılınca yine soyulacak gibime gelmese dalacam hemen ama, birileri yapsın düğme müğme de deneyelim.
bi de kaput içinde sıcaktan fln etkileniyor mu bu plasti dip?
Farların içini boyar sökebilirsiniz, nikelaj aksamınızı boyar sökebilirsiniz satarken aracınızı sorun teşkil etmes hemde bu alanları bir nebze korumuş olur. Plastik tüm iç aksamınızı bununla yeniliyebilirsiniz. Hatta marşbiyel, spoyler ucu gibi bölgeleride bununla kaplayabilir, sıkıldığınızda boya üzerindne dahi rahatlıkla sökebilirsiniz izi dahi kalmaz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Evet , yurt dışında zaten genelde ön panjurda kullanılıyor ben çok karşılaştım
Ki ben de panjurumu kaplamayı düşünüyorum
Hoooop sağa çeeek
Soyulası bi yapısı yok gibi , anca köşeler falan kalkar orlara temas olursa problem yaşatır.
110 derecelere kadar dayanıklı olduğu yazılıyor kullananlardan yine yurtdışında.
Onu yapan da var
![]()
yüzyılın buyuk ıcadı![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Low rider sonunu düşünen kahraman olamaz demiş bir eski Türk düşünürü![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
şakamı bu ?![]()
Ellerinde ürün olanlardan ricam imkanları olursa istedikleri bir yere plasti dip uygulayıp sonrada bir benzincide yıkamacıda şöyle orta mesafeden su tabancasını sıksınlar.Kalkmıyorsa dikkatli olmak kaydı ile basınçlı makina ile yıkanabilir dış yüzeylerde..Araştırdım bunu test eden bulamadım..
Birde kullanım amacına aykırı biliyorum ama bunun üstüne vernik atılabilir mi?sonuçtsa sıkılırsak kenardan köşeden kaldırırız vernik de kalkar plasti dip ile teoride..
Teşekkürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)