ebay almanyadan cikti. kargosu ile
30 euro, 70 tlye yakin....
http://item.mobileweb.ebay.co.uk/vie...id=77756180620
Printable View
ebay almanyadan cikti. kargosu ile
30 euro, 70 tlye yakin....
http://item.mobileweb.ebay.co.uk/vie...id=77756180620
temin suresi belirli olunca yazarim
1) XoR
Hımm, ama shipping seçeneklerinde Türkiye gözükmüyor, sen adamla konuştunmu, gönderirim dedi mi? Genelde listede yoksa kasmıyorlar, göndermiyorlar.
Ek olarak, kendine yerde kiraladın nasılsa, bir hafta sonu beraber zuzuya detailing yapalım sürelim Aquartz'ı, böylece zırt pırt süreceğin bu ve benzeri ürünlerlede uğraşmamış olursun.
Ben çok sıkıldım zırt pırt birşey sürmekten, en son Aquartz'ı uyguladım şu an kafam rahat 1 haftadır araçta toz namına birşey yok.
ben te ne zaman aldim aquartz set, uygulamak. nasip olmadi.
Bir ara uygulariz.
Dubai teslimi varsa otel detaylarını vereyim oraya kargolasın çantaya atar getiririm ben gelirken. Ama adet fazla olursa sıkıntı yaşarım :)
22-28 Eylül
Four Points By Sheraton Sheikh Zayed Road Dubai ¦ Official Website ¦ Best Rates
Valla bana her türlüsü uyar. Bi kere vurulduk malzemeye :)
gavurdan mail bekliyorum. urun yok ortada, tam fiyati da gondericek.
panpamla telefonla konustuk. iskoc galiba,dediklerin anlamak cok zor. aksama mail atacak bakalim.
1) Xor
2) ranthor
3)emre12
4) racer
5)
6)
7)
1 galondan 473 ml olarak paylastirilacak. ptt kargoyu nasil kafalicam onu daha bilmiyorum. alirlar mi cilayi?
Kimyasal ürün diye sıkıntı yaratırlar mı acaba?
Temizlik malzemesi olarak falan geçirilemez mi acaba?
valla cok geciren var shinerama dan, elitecarcare den. kutup ayisi misali olmaz ins.daha once cila aldim sikintisiz geldi ingiltereden.
Ayrı ayrı 10 tane 473ml' lik şişelerde gelse belki sıkıntı olabilir ama 1lt' lik galon olarak gelicek. Kutup ayısı bizi bulmaz bence.
kusura bakmayın bilmedigimden soruyorum bu detailing tutkusuna :D bende kapıldım galiba az cok cogu malzemeyi temin ettim ancak amatörce yapıyorum şimdi benim sormak istedigim aracı yıkıyıp kille temizledikden sonra bu ürünü kullanıp peşinden meguiars nxt kullansak bi sıkıntı olurmu yani sıkıntıdan kastım birbirine uyumlu ürünlermidir. aracımın rengi kırmızı ve yeryer yıkamadan kaynaklanan kılcal cizik ve hareler mevcut bunları kapata bilirmiyim. :D kusura bakmayın uzun yazdım biraz eger fiyatı uygun olursa bende almak isterim elimizin altında bulunsun.
Yurt disindan gelen birinden rica etsek?