Yükleme sayfasında yani imageshack.us'ın ana sayfasında upload kısmının hemen altında resimi yeniden boyutlandır seçeneği var, oradan fotoğrafları yüklerken yeniden boyutlandırabilirsin. Yükleme yapmadan önce 800x600'ü seçersen sıkıntı olmaz.
Şu an tek yapman gereken, yüklediğin fotoğrafların linklerini kopyalayıp, imageshack.us sayfasında url seçenğini seçmen ve resize seçeneği ile yeniden yüklemendir.
Kusura bakmayın diğer sayfaları okuyamadım.
Ticari Taksi kaplasak plasti dip ile.
Artı ve eksileri neler olur normal kaplamaya göre.
Atma yırtılma yapar mı kapılarda köşelerden vs.
sökerken nasıl olur altındaki boyayı etkiler mi?
Etkilerse nasıl etkiler ?
Fiyat olarak nasıl olur ortalama uygulama dahil?
Örneği var mıdır ?
Teşekkür ederim şimdiden![]()
PlastiDip Bursa
Altındaki boyayı etkilemez. bursa plasti dipte 1450 liraydı en son.
başka yerlerde 1000-1500 arası kaplarlar herhalde...
Teşekkür ederm Link için Bakalm değerlendirelim.
***** günde 100 küsür defa kapılar açılıp kapanıyor. Günde 2 kez yıkadığımız oluyor yerine göre. Hırpalanacak yani.
Hiç yakından görmedim ama sankı yumusak bir malzeme gibi.
O yüzden sordum. Teşekkürler
ankarada uygulamada dahil yaptırabileceğimiz yer var mı ? 4 adet 17 jant
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
selamlar, kolay gelsin. 17 lik jant hakkında ben de yardım istiyorum. motorsport jantı gunmetal rengine boyamak istiyorum. ilgili arkadaşlarla durum-fiyat- uygulama gibi konularda görüşebilirsem çok makbule geçer. teşekkürler...
sizin hangi il? ankaraya pm attım sizünki hangisi karar veremedim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Merhabalar
Altta resimdeki aracın,
Ön panjur
Ön tampon
arka tampon
bu 3 kısmı 'piano black' boyamak istiyorum , siyah üzerine parlatıcı atarak elde edebilirmiyim acaba
?
Kaç kutu gider ?
Nasıl uygulama yapıcam ?
![]()
panjur tamam ama ön ve arka tampon sprey için büyük. kg lık ürün alıp tabanca ile atmanız daha uygun opacaktır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Konu adli mercilere taşındığından, icab eder ise geri getirmenin mümkün olduğu şekilde yazışmaları siliyorum. Bu noktadan sonra karşılıklı olarak sataşma / laf atma / kötüleme / kötüleme amaçlı soru sorma gibi mesajlar için silme ve ceza puanı yaptırımı uygulanacaktır.
Sayin mkerim urunden memnun kalmayabilirsiniz fakat bunu surekli tekrar etmeniz ve bunu techturkey forumu uzerinden yapmaniz hoş gozukmuyor.
Kesinlikle yorumunuza kizmiyorum, urun dediginiz gibi de olabilir ya da siz oyle karar verdiniz, hakli olabilirsiniz. insanlar bu urun hakkinda mennuniyetsizlik oldugunu da gordu.
karsilikli atismaya girmekten vazgecin, yada bunun için bu forumu kullanmayin lutfen.
Bu uygun degildir.
Built to fall....
Aracımn plasti dip kaplanma videosu
Sarı Plasti Dip Araç Kaplama www.plastidipistanbul.com - YouTube
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)