Hasan eline emwgine saglik kardesim![]()
allah razı olsun emrem ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
ellerinize saglikt, bende bugun bi evonun onunu ve jantlarini yaptim. on tas vuruklari giderildi, jantlarsa mor oldu.
ürüne yaptıkca ısınıyorum ama bıraz dıkkatlı olmak gerekıyo uygularkenn
parlak olsa ahhhemen 10 kolı alırımm
![]()
cümleten kolaygelsin aracımın tampon cıtaları kapı cıtaları marşipiyer olmak üzere siyah kısımlarınının boyanması gerekiyor bu plastidip olayını uzun zamandır takip ediyorum ve yapmak istiyorum aracı yeni aldım cıtalar üzerinde sürtmelerden oluşan çizikler,soyulmalar mevcut bu uygulamayı cıtaları süküpte mi yapmak daha iyi yoksa araç üstündede güzel maskeleme yaparakmı daha iyi olur birde çıtalar üstündeki çiziklerin,sürtmeleri önce zımpara vs bişey yapmam gerekirmi siz degerli abilerimden,kardeşlerimden bi bilgi almak istiyorum.
Aracin hayirli olsun oncelikle guzel bir maskele ile sokmene gerek kalmaz bezle silip yuzeyi temiz birakman yeterli daha sonra uygulamani yapabilirsin ne taraftasin istanbulda ?
Füme renk yok mu acaba ?
Birde plasti dip sanırım mat
Üzerine vernik atsak olur mu parlak bi şekilde![]()
kesinlikle var hemen bir kontrol edelim. Ancak istanbuldan olan arkadaslar elden emre kardesimizdende elden temin edebilirler
Ankara'da uygulama konusunda teknik desteğe ihtiyacı olan arkadaşlara seve seve yardımcı olabilirim...
otomobil restorasyon
tarkan abı mat sıyah varmı![]()
www.honda-tech.com