Yakından hiç incelemedim ama fotograflarda gördüğüm kadarıyla portakal yüzeyi gibi pütürlü oluyo sanırım? Kapladıgımız zaman bunu normal boya gibi yapabilme imkanımız var mı veya dümdüz bi yüzey elde edebilme imkanımız?
MeganeII ve golfIV lerin iç kapı tutamaklarında kullanılan soyulan malzeme plastidip mi? Yani şunun için soruyorum ben tekrardan boyayacağım mesela plastidiple soyulmayı önlemek için vernik kesin sonuç olur mu?
Soyulan kaplama plasti diple aynı.
Eğer soyulmasın istiyorsan; eski kaplamayı soy. Herhangi bir boyacıdan veya tekzen, koçtaş gibi bir yerden sprey akrilik astar ve keçe al, astarı sık ve kuruyunca keçe ile hafifçe astar yüzeyini ovala. Üstüne plasti dipi sık. Bir daha soyulmaz.
Bildiğimiz keçe? Şu fotodakinden bahsediyorum(yaklaşık 5mm kalınlığında):
Çıtalar içinde, astar bile kullanmadan ama iyi bir uygulamayla dayanıklı bir kaplama elde ediliyor.
Bence çıtalarda derin çizik filan yoksa direk plastidipi sık gitsin. İlerde sökmek istersin, farklı renk yapmak istersin vs. kolayca sökersin.
Mikron derecesindeki tüm çizikler kapanır. Mm olanlar zor kapnır
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tüm alışverişlerinizi plasti-dip.com yada ilgincbirsey.com sitesinden yapabilirsiniz![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kaplama ne kadar ısıya dayanıklı?
BATIKAN
200 dereceye kadar dayanıklı
yani böle havlupan gibi bişey var ısınıyo, 200 derece olmuyo zatende, onu kaplasak ısınıp bozulma yaparmı yüzey diye sordum
BATIKAN
Yok yapmaz kesinlikle
Motor kapağını kaplayabilir miyiz plasti dip ile? ben yakın zamanda aynaları ve arka difüzörü pempe yapmayı planlıyorum yada fosforlu sarı aynı ton ile corsa motor kapağını kaplasak erime atma falan yapar mı motor sıcaklığından?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)