bu carpexi nasıl uyguluyoruz sıkıp silicezmi bugun sabah aldm shelden 14 tl idi bilginize.
bu carpexi nasıl uyguluyoruz sıkıp silicezmi bugun sabah aldm shelden 14 tl idi bilginize.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hangi shell den aldın serkan piyalepaşamı.? deodorant tarı bişi olması lazım çalkalayıp sıkıp bırakıyorsun
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
low söylemiş önceki postlarda sıkıp bırakırsan parlak silersen mat oluyor diye bende kullanmadım buralarda varsa bende alcam bakalım![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
onlarda da yarar işeama ben hiç sıkmadım
r9da ön eke sıkıyordum , corsada da ön ek'e sıktım
sprey olduğu için çıtalara falan sıkarken sağa sola sıçrayabilir o yüzden denemedim ama güzel iş yapar o kısımlarda da
ozaman bi turkish styla daha yaparımpede sıkar pedi sürerim deneyecem
![]()
![]()
plastik kısımlar için bunu tavsiye ederim,r9da kullanıyordum hep ve o kadar plastik aksama rağmen 1.5senedir bitmedi
Hepsiburada.com : Rex U.v Korumalı Plastik Tampon Yenileyici Krem 095525 | Oto Aksesuar
bunuda araştırıyım ufak bi çeyiz kurma düşüncemiz var![]()
dışarıda denk gelmedim hiç
hepsiburada.com dan alırım hep toplu şekilde ürünleri hem kargo bedava hemde taksit şansı var
askerde general postasıydım valla bizim şöför cocuk camsil şişesi içine bal+camsil dolduruyordu fena'da parlıyordu ondan sonra bu bütün alaya yayıldı
![]()
SARP ı bende kullanmıştım vakti iken. Fakat çok uzun ömürlü olmuyor en fazla 2 3 gün. Ayrıca 2-3 gün sonrasında lastiğe ve plastik aksama sürerseniz eğer kahverengi bir leke bırakıyor hiç hoş değil. Carpex in köpük olmayan spreyini kullanıyorum bende. Gayet güzel 4-5 gün kafadan.
Gott weiss ich will kein engel sein...
carpexi pede sürüp arabanın plastik aksamına (kapı çıtaları tampon gövde birleşim yerlerine )itina ile sürdük sonuç güzeldi tavsiye ediyorm murat msj atıcam sanda
Stack Plastik var,
Uzun zamandır kullanırım çok memnunum ayrıca fiyatıda uygun 8-10 TL arası birşey...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)