Fikir vermesi açısından, kendi aracıma 6 ay önce uyguladığım nano kaplama ile ilgili iki adet youtube linki veriyorum.
Power of nano paint coating-2 - YouTube - 153mb
Power of nano paint coating - YouTube - 50mb
Fikir vermesi açısından, kendi aracıma 6 ay önce uyguladığım nano kaplama ile ilgili iki adet youtube linki veriyorum.
Power of nano paint coating-2 - YouTube - 153mb
Power of nano paint coating - YouTube - 50mb
Her nano aynı değil ne yazık ki. Her nanonun uygulamasıda doğal olarak aynı olmuyor. Bazısını cila sürer gibi sürüp kurumasını bekliyorsun bazısında ise utanmasan bir elinle uygularken diğer elinle mf bez ile cila sürdüğün yeri silmek durumundasın; aksi halde kemik gibi oluyor.
Sünger ile uygulamıyorsun, tavsiye edilen makyaj silme pamuğu ile uygulamandır. Ve asla fazla sürmemen gerekiyor; yoksa sürdüğün yeri silip bir daha uygulaman gerekir.
Pro ürünlerde maksimum dikkat ile uygulamayı yapman lazım. Panel panel uygulayıp bir paneli bitirdikten sonra diğer panele geçmen lazım. Yoksa gene kemik gibi olur, polisajla bile çıkmayabilir.
P.s : 1. sayfada iki adet youtube linki verdim.
Araçlar orada otoparkta duruyor ama dışarıdan bakınca süngersiz yıkama yapılan bir yer gibi olduğu için hiç orada yıkatmadım,
boya koruma dışındaki işlemleride öneriyorsanız yıkatırım,
birde sürekli gittiğim yerde yıkama sonrası quick wax filan verince sağolsunlar ilgileniyorlar burada yardımcı olurlar mı?
Çok güzel bir hizmet ve fiyatı çok uygunHakan abi selamlar
Sizler için stoklara bağlı bir uygulama daha;
Dileyen arkadaşlarımız için;
AutoPlay'de yıkama+ hızlı cila uygulaması 60 TL. Ama, bu fiyata cilanın sahibi oluyorsunuz. Bir dahaki yıkamaya geldiğinizde kendinizde cilayı uygulayabilirsiniz.
Sadece 8 kişi için geçerlidir. Çünkü elimde 8 adet hızlı cila var.
Hızlı cila ürünleri aşağıdaki gibidir.
paint protection, paint, protection (3 adet)
ve
Express Car Wax
(5 adet)
Özellikle haftasonları yardımcı olabilirim. Bu uygulamadan faydalanmak isteyenler bu başlık altından listeyi oluşturabilirler.
Bugün 11:30-17:30 arası Golf GT'leydim![]()
Komple wolf's chemicals nano boya koruma uygulaması yaptım. Öncesi hallerini çekmemişim
Ama sonrası var
Çizik giderme için sadece Chemical Guys Scratch Swirl B- gone ürününü kullandım.
![]()
Araba fazla parlamis, pembe cikmis ister istemeziyi bir fotograf makinesi sart bu uygulamalarda
Elinize saglik
merhaba,
ilk sayfadaki 400 tllik kampanya hala gecerli mi ? 6 aydir yatan siyah bir astra aldim boyasi pek iyi durumda degil , uygulama ile olabildigince ciziklerden vs kurtulmak istiyorum hala gecerliyse bir sekilde gorusebilir miyiz ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)