La konuyu görünce film çektirdin sandım geçen baktığımda bende film yok sanıyordum ne olmuş la öyle :ÇDTiner ile güzelce temizle çıkar gider
alıyorsun tineri resistansları enlemesine siliyorsun mis oluyor![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Aynı sorun eski aracımda cam filmlerini sökünce olmuştu.Würt'e gidip Endüstriyel Temizleyici adında bir ürün aldım , 30 TL'di fiyatı , Tiner vs. ile ovup durduğuna değmez.Spreyi sık kuru bezle geç 1 tane yapışkan izi kalmasın![]()
yeni aldıgım arabada artık filmlikten cıkmış nerdeyse arabayla yaşıtcam filmleri vardı gittim ergazi elektronige orda ramazan usta var 10 numara işçiligi var ona söktürdüm.... arka rezistansı nerdeyse sıfır hata ile cıkarttı....Hatta filmleri sökerken o kokudan baygınlık tehlikesi bile geçirdik
![]()
....Film çektirmek isteyenler içinde gercekten temiz işçiligi var....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Hic ugrasma, 50 liraya film kaplayan dayılara git 15-20 lira at tüm arabadaki filmleri söker
Ben öyle yaptım hic iz vs de kalmadı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
geçen gün camda bayi stickinden kalan kalıntı vardı aseton pamuk ikilisi denedim bastırmadan, cillop gibi çıktı. Rezistansında üstünde kalan yerlerde vardı onlarıda çıkardı
gaz yağı mantıklı gibi eray. mühim olan yapıştırıcıya etkili ama resistansa etkisiz bir malzeme olması. bu arada bizim şubelerden birinin kaplamasını yapan reklamcı camlardaki yapışkanları sökmek için ispirto kullanmıştı ve nedenini sorduğumda en iyi iş gören bu demişti. dilersen dene. metil alkol diye de bulabilirsin. yani metanol. baktın fazla oldu meth kiti olanlara kitlersin olur biter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)