vayyyy serefsizler vaaayyy ayıptır günay be kardeşim ne insanlar var ya geçmiş olsun.
Printable View
vayyyy serefsizler vaaayyy ayıptır günay be kardeşim ne insanlar var ya geçmiş olsun.
Allah belalırını verir insallah elleri felç olsun boyasız kurtarabılecegını sanmıyorum ne ıstıyolar anlamıyorum ıtler bı hesapları varsa senle yuzlessınler
benim eski aracımı da 4 tarafını dönerek çizmişlerdi.. vatan hainliginden başka bişi degil bu yapılan.. ayrıca çiziklerin de cok derin gözüküyor kaplamada da fark edilebilir gibi.. cok geçmiş olsun
bir şekilde ego tatmin etmeye çalışan şerefsizler bu şekilde davrandıkları içinde hiç bir şeye sahip olamıyorlar. geçmiş olsun ama çizik derinse çok zor.
işin ehli bi boya ustası rötuş sonrası zımpara bi kat ağır aşındırıcı pastayla kötü görüntüyü alabiliri denemek lazım ...
Çok geçmiş olsun ya, Auto King'te arka tamponun plastik kısmını tamir ettiririken tamponumu boyatmak istediğimde eleman bana aynı renk fluenceı 4 kere boyadıklarını en yakın rengi tutturup verdiklerini ve kesinlikle boyatmamamı söylemişti.. Yanımda yine bir megane kullanıcısı çileden çıkmış küfürler sayıyordu burda ton farkı var diye, aklında bulunsun boya konusunda çok başarılı değiller gibi geldi..
Kaskodan 15cm veya 20cmydi sanırım, üstünü yaptırınca tamir parası kaskodan boya parası bizden gidiyor bu arada ben öyle yaptırmıştım bilgin olsun.