Saglık olsun,geçmiş olsun, boyatırsınız çözülmezse, fotografı saklarsanız şüphe edilmez satarken
Printable View
Saglık olsun,geçmiş olsun, boyatırsınız çözülmezse, fotografı saklarsanız şüphe edilmez satarken
rotusu neyle yapıcaksınız ? cızılen vernık ve boya tabakası, kucuk bır cızık degıl. kaput nerdeyse tamamen cızılmıs. once boyayla rotus yapıp sonrada vernıklemı dolduracaksınız anlamadım :)
Bendede mevcut bagajda ve sol on kapida okulda yaptilar nezyazikki eminimki babasinin kim oldugunu bilmeyen serefsiz tarafindan yapilmistir . Boyasiz zor gibi gorunuyor sizin kaput
Allah böylelerine araba nasip etmesin.. Bunu yapanın zekasını merak ediyorum !!
yapanların her tarfını çınlattım..geçmiş olsun...en güzeli kaplatman bence..
Kendi aracımmış gibi içim gitti.Akşam akşam sinirlendim.
Boyatman gerekli gibi görünüyor.Geçmiş olsun bu arada
geçmiş olsun babası belli değil bunların yapanların boya cok derin çizilmiş tek care boyatmak gibi duruyor.
geçmiş olsun, hatasız olarak boyasız olamaz gibi geliyor. içinize sinmesi için boya daha iyi bir çözüm.
yok sinirlenmiyorum... valla ... :Q
cok gecmis olsun :(
Benim içim acıdı geçmiş olsun .Sanırım saça kadar inmişler mecbur boyanacak.
yazık yaa...geçmiş olsun
Bir başka çiziğe rötuş + zımpara + polisaj hikayesi - Skoda Forum - Detaylı Araç Bakım Forumu - Detailing Türkiye Forum
bu linte diğer arkadaşların dediği zımpara olayının anlatımı var.umarım düzelir
düzenleme: bir de böyle bir konu varmış.
http://www.detailingturkey.net/showthread.php?t=2066
bunu yapanın ben taaa........ adiler, nasıl bir zihniyet başkasının malına zarar vererek tatmin olur ki, yada tatmin olduğunu zanneder ki :ofk::icon_wack
bunu yapanı çıkaran kesinlikle namuslu olamaz.:Deli:
ya rötüş yada boya kurtarır ancak eğer astar değilde sac görüyorsa hemen yapırmakta fayda var 2 yıkamadan sonra paslanmaya başlıyor geçmiş olsun o.çocuğu çok ortalıkta.
:mad::mad::mad:adiler hadi benim arabanın çamurluğu çizdiniz arkadaşın kaputuna niye ayı yazdınız hayvan oğulları