Bende sonaxtaki yıkamacıdan duymuştum ziebart ısıtıp birleştiriyor demişti.
Printable View
İçine tırnak giriyorsa ki gördüğüm kadarıyla anahtar tarzı bir cisimle çizilmiş.Direk gidip boyatın onu hiçbirşey cıkartmaz.Birtek kaputsa iyi bence fotosunu cekin boyatın gönül rahatlığıyla.Satarkende sorun olmayacaktır fotosunu gösterdiğiniz taktirde.Artık gercekten insanoğlu şaşırdı.yatacak yerleri yok bunların!
Arkadaslar sagolun cevaplariniz icin.
Su zimpara olayini da deneyip, bir de auto king e gostericem kaskolu arac nede olsa.
Gene olmuyorsa hatasiz aracimi boyatmak zorunda kalicam, ki en cok bu koyuyor insana.
Yapan yada yapanlar icin soylediginiz iyi(!) sozler icin de ayriyeten tesekkurler.
bunu yapanların.... insan evladı değil bunlar. geçmiş olsun ...
şerefsizlik..bizimde geldi başımıza geçmiş olsun
çok geçmiş olsun...
aynı olayı zamanında yaşamıştım. şerefsiz,....,.... dolu ortalık.
bence boyanmadan kapanacak gibi durmuyor. boyatmaktan da çok çekinmeyin derim. sonuçta resimlerini çekmişsiniz, satarken sorun yaşatacağını sanmıyorum sadece kaput boyasının. elinizde neden boyandığına dair kanıtı da var...
boyadan başka çaresi yok çizikler derin pasta ile çıkmaz
bunu yapan o.ç neden yaptı diye soracak olursan neden aramaya gerek yok ( O.Ç )
aynen zaten panele ve çamurluklara bakıldığında anlaşılır ve kaputa cihaz koyduklarında mikronundan anlaşılır neden boyatıldığı,çünkü fazla macunluk bir olay yok bi takoz geçicek ardından sıyırma macun o yüzden arabanın orjinalliğiyle alakalı en ufak bir problem yaşanmaz geçmiş olsun...
Boyatın... Fazla takılmayın...Değeri düşer mi diye kaygılanırsanız da fotoğraflarını çekersiniz satacağınız zaman alıcıya gösterirsiniz.
Ben 2 Kere arabamı boyattım hala çiziliyor..Hala daha çiziyorlar.
Bi yerden sonra çok da mikime diyorsunuz...
Gidin servisten boyanızı alın ince rötüş kalemi var mesela erdem boyada var.İnce kalemle rötüşlayın.Biraz kabarık olucaktır.O kabarıklığıda ince sulu zımpara ile alın sonra orta aşındırıcı bir polishle üstünden geçin.Bence.
Geçmiş olsun;kötü olmuş.Rötuş olayını tavsiye edecektim ben de.Gerekirse 3-4 kat rötuş atılıp daha sonra zımpara-pasta-cila ile bir nebze olsun iyileştirme sağlanabilir.
Benim aracıma 2 ay önce hırsız girdi ekranı çalmak için.2 saat içinde gittim şikayetçi oldum.Elimde de 2 farklı kameranın görüntüleri mevcut.Polise götürdüm gittim.Hâlâ bana diyor ki;görüntüleri fotoğrafçıya götür;büyüt,öyle getir.Anca öyle tespit edebilirlermiş.
Ciddi ciddi hırsızı da yakalayıp getireyim mi dedim;çıktım.
Polisin bi halt yaptığı yok..
Dönüştüren gördüm ve 10 numara işçilikti resim bulursam eklerim birazdan ...
geçmiş olsun.
araba yapıldı mı? boya mı yapıldı? inşallah pratik bir çözüme kavuşmuştur.
Cok gecmis olsun kardesim ya valla insanin icin oturur cok can skci bi olay Allahindan bulsun yapan serefsizler.
Buna tek yapilicak sey rutus ustune zimpara polish ve cila baya bi kapatir. Ama olmuyosa bence bi kaplatmayi dene boyatmadan once eger kaplamanin reng tutmuyosa ozaman boyat.