Marka Chemical guys.
Deri temizleyici 30 TL Deri bakım kremi 30 TL.
Ürünlerin linkleri
Leather Cleaner Plus Conditioner Combo Deal 2 Step Solution For Restoring Old Leather (Leather Cleaner 16 Oz. & Pure Leather Conditioner 16 Oz.)
maslak bayisinden jant temizleyici forlega ,lastik parlatıcı pneubal, plak2, vinet, forclean aldım:
vinet, meg apc'nin yanından geçmez, lekeleri çıkarmak için 2-3 defa çok uğraştım.
lastik parlatıcı fiyatına göre iyi.
plak2'yi en az 2 defa uyguladım her yerine, yinede sürmemişim gibi duran yerleri var.
forclean de fiyatına göre iyi.
resinol reçine çözücü kaputtaki lekeyi çıkarmadı.
genel olarak beklediğim sonuçları almadım, herkes meguiars diye tuttururken farklı markadan ümitliydim ama meguiars kullanmak gerekiyor.
apc de var bende vinet de var? emin misin yanından geçemeyeceğine....
ötekilere katılıyorum
Built to fall....
dun annemın muttafgını komple atasla temızledım kahvaltı masası ve koltuklarını temızledım derıydı hepsı pırıl pırıl oldubırde yaglanmış ocagı temızledım bembeyaz oldu
![]()
www.honda-tech.com
Ben plak2 ve idrolak kullanıyorum ATAS dan..
Plastik trimler ve deri yüzeyler için elimde ;
Meg Supreme Shine
Autogylm VRC
Atas Plak 2
303 aerospace protectant var elimde..Yani birbirine muadil 4 ürün..
En başarılı ürün bana göre (eski siyahlığa kavuşturma ve ömür açısından )
plak2 ve 303..
Bu da bir zamanlar yaptığım deneme ,
Atas Plak2 Ev denemesi - YouTube
vinet iyidir
tüm trimlerde kullandım çok memnun kaldım aynı şekilde kumaş kısımlarda da
birtek konsolda hoşuma gitmedi , beyaz lekeler kaldı
o fısfıs olan vinet 1/3 oranında sulandırılmış
konsol için birazcık daha sulandırmak gerekebilir, oldukça güçlü çünkü
Built to fall....
www.honda-tech.com