|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Diğer konu uçmuş arkadaşlar. Sorular , tavsiyeler , eksikler , yeni öğrenilen bilgiler ve araçlarımız hakkında birçok şeyi burdan paylaşalım hepsi tek bir yerde olsun bence.
VW , Skoda , Seat , Audi marka tüm araçların tüm modellerindeki 1.9 tdi'lar ile ilgili bütün sorular ve sorunlar tek başlık altında olsun ki ulaşmak isteyen herkes kolayca ulaşabilsin. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: loading..
|
bende burdayım
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
takip..
![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: loading..
|
büyük turbo için 2yi cooler ve egzoz için 3ü sadece yazılım için kareyi tuşlayın
enjektör takar yaşarım diyorsanız sizi müşteri temsilcisine aktarıyorum __________________________________ piston garage |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]() |
beyler yok mu bişeyler
1.9 cu lar nerde hoob
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
benım araba 1 e zor gırıodu gerı vıtesten hıc cıkmıyordu.sonra fark ettımkı gerı vıtesteyken ayagım debrıyajın ustunde olmasına ragmen gerı gerı gıdıyor.usta debrıyaj ust merkezın gıtmıs dedı.baska fıkrı olan varmıdır
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bugun servise gttim lip boyancak diye adam kullanirken dikkat ettim araba ufaktan cufluyomus belli bi devirde ne ayak bu
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Seat Leon 1.6 TDI, Peugeot RCZ THP 200
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Golf V TDi
|
Dsg li 1.9 tdi golf v lerde yazılım yapınca herhangi bir sorun oluyor mu sanzumanda? Max tork limitimiz kaç
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
kutu ıcı fıltre taksak ne olur acaba ![]() bu arada dou bende bayadır dusunuyodum dıger konuyu hortlatakmı dıyede sen yazdın dayanamayıp
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Seat Leon 1.6 TDI, Peugeot RCZ THP 200
|
kutu içinde pek etkili olmaz güzel bi filtre kitini denemek lazım krom borulu büyük açık filtreyle
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Dizelde oyle nasil oluyor acep bide bizim peder kil caktirmamak lazm oyuzden kutu icini dusundum deneyen biri varsa pd130 da yorumlarina acizz
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
aynı sorun bendede var kmr gerı gırıyor ama cok zor cıkıyor 1 de yapıyor zaman zaman.. dıgerlrınde hıc sıkıntı yok
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
Son Düzenleyen cahitarsal; 12-11-2011 15:33. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Valla bahsettiginiz debriyaj sıkıntısını bilmiyorum onu usta öyle dediyse öyledir heralde. Aktarmayla alakalı hiç bir sıkıntı yasamadım ben çok şükür
133binde orjinal debriyajimla
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
2 ayrı kısı debrıyaj ust merkez dedı ben buldum 120 lıraymıs bı tane kendıme ayırttım eger bulamazsan sole bana burdan yollarım ben sana
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
aynen bende oem baskı var suan kacırma fılanda yok ama bu gerı ve 1 benı cıleden cıkartıyor.. Pekı emınmıdır acaba kesın onu alınca duzelırmı ben bır ara komple degısmeyı dusundum roolerde flan kac dvr aralıgına kdr basıyorsun? __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
Son Düzenleyen cahitarsal; 12-11-2011 15:33. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
rollınglerde 4500ı gectıgı anda atıyorum ben. 9200den sonra cok garıbıme gıdıyor ama yapacak bısı yok
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
bende osiralarda atiyrum ztn o dvri gectikten snr araba yigliyor guc okdr
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |