sana 15 günlüğüne bişey denetiyimmi ?
Printable View
sana 15 günlüğüne bişey denetiyimmi ?
site üzerinde biraz daha çalışılmalı bence
ankara da bu işi ehli ile yapan ve sıkıntı çıkarmadan kullanmamızı sağlayabilecek ve referans olabileceğiniz bayii yada kişiler nerelerdir ?
ve birde fiyat tabiki
Benim Bayim ErGazi Elektronik de var
Benimde arkadaşıma sattığım eski aracımda(gp 1.3mjet 90) yaklaşık 25k km önce chip tuning uygulaması yaptırmıştık halende kullanıyor. Alt devirler gerçekten çok güzel fakat üst devirlerde sanki alt devirlerdeki kadar canlı değil gibi geliyor. Dizel araç olmasından dolayı çok devir çevirmesini üst devirlerde uçup kaçmasını beklemiyoruz ama ince bir tune gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında çok şükür öksürmedi bile chip tuning uygulaması sonrasında...
Şimdiki aracım 2.0 PD170 DSG Passat. Araç 1.5 ton olmasına rağmen oldukça performanslı ama genede chip tuning uygulaması yaptırsammı yaptırmasammı kararsızım. Aynı aracın PD140 motorlusu babamda mevcut yazılımda biz almadan önce yapılmış durumda ve yakıt-performans olarak çok daha güzel değerler veriyor. Hazır üstatlarda burdayken PD170 ve chip tuning için ne düşünüyorsunuz. Hatta yaptırmışken DPF, EGR kat iptali düşünebiliriz. Aracın enjektörleri ve dsg mekatronik değişmiş durumda.
Evet Pasaoglunda chip attirali 1500 km den fazla oldu, arabada damla duman yok, basinc 0.1 acik ama araba super hareketlendi.
Tuketimim 3 depo sonunda 10% dustu gibi gozukuyor ;)
Tam gaz veya sürekli tempolu kullanımda tüketim yazılım sonrası bir miktar artıyor ama klasik kullanımda azalıyor gerçektende
ben boostmapi bilmiyorum, scangauge den okuyorum basinci.
olculen deger 0.1 0.15 gibi yuksek
tam gazdamı ?
evet load filan da okuyabiliyorum, sadece 0.1 artis var, 2.0 kpa yerien 2.1 yuruyor vnt acica da 2.2 yerine 2.35.
sadece basinca bakarak yakitin hesaplanabilecegini sanmiyorum, baska bir baglanti olmasi lazim, yani basinc ile yakit birbirinden farkli olabilir saniyorum.
Ekonomi yapmana sevindim..
tam bir şehir içi fırıldağıdır picanto.. yolu iyi tutturabilirsen gokart gibi olur..