Yavuz olmadıbekliyoruz
maşallah arkadaşlar ,dün 128 lik pro ceed ile denedim güzel gidiyormuş.ben bilmiyordum manuel 128 lik pro ceed olduğunu 115 lik sandım baya moralim bozuldu allahtan 128 likmiş.
122 lik catback egzozlu a3 le 1 boy geçebildim 2 de 50 den bastık 200e kadar 2 şer kişi.ama 18 jantlarım var uzunda bariz kesiyor onda orjinal jantları vardı
ikisinide çiplesek kia beni elek eder muhtelemen
Ben yazılım egsoz vs li 122 ligi baya baya geciyordum
Gelecekler özelden ulaşırsa ona gore ayarlama yapalım
Dizeli sattık asosyal oldukNerde buluşulcak, emre pampa sen çıkıcakmısın bu gece ?
bende geliyorum.
guzel bır deneme aksamı oldu
gelen arkadaslara tesekkurler
can
alp
yavuz
alı
ben
ama en guzelı donuste otobanda yakaladıgımız benzınlı arabaları dızellerle gecmek oldu
yorumları beklerız![]()
gelen herkeze cok tesekkürlercok keyifli bir gece oldu , gittigimiz yolda cok güzeldi
dönüste gelen arabalarda fenaydı
106 lar , vti , clio rs
yusuf abi senin araba fena gidiyodu
vti i baya sıkıstırdın
ama aman abi dikkat et giseleri gecince benim yanimdan biraz sakat gectin bende yer acmak icin sana iyice kenara geldim kaza bela olmasın
![]()
yakın ne demek sen altunızade sapagını gorecektın yavuz yazar bu arada duzde 240 gordum ve mutlu oldum240 la cooper ve mercedesın aralarından arkadan gelıp gecmek cok ıyıdı
![]()
Guzel bir aksamdi gelen herkese tesekkurler, baya video da var Lowrider yarın paylaşır
Arabam kesmese guzel olacaktı ama daha düşük devirde vites atarak kısmen çözdüm sorunu. İnşallah bı dahaki denemeye sorunsuz olarak gelecegim.
Sonuclara gelirsek Alinin 160hp ceed ile 60da basınca tum yolu kafa kafaya gidiyoruz, 40da basınca ben onde gidiyorum altlar daha ii bende biraz. Bende 18 jant Ali'de 17 var cok denk gidiyoruz cok keyifli denemeydi.
Yusuf Abi'nin ceed gecenin galibi, onla hep 60da bastık bazen ben one ciktim bazen denk gittik ama sonuc olarak öldürücü 3. vitesi ile geçiyor gidiyor biziMasallah acaip gidiyor hiç böyle otomatik araba görmemiştim
Alp bravo ile 40da bastığımızda onde gittim 6. vitese kadar ama geldi gecti sonra60da deneyince one çıkmak zor oluyor zaten, yapılan hersey iyi sonuc vermiş yazılım + box + dp + duzboru + 16 jant sonuc fena
Masallah.
Can'ın alfayi 40da ve 60da basınca rahat geciyorum, 80de deneyince yakın gidiyor. Hoş ayar yapılacak ona da sonra deneyince daha sağlıklı sonuclar alınır bence. Gitmese de olur zaten hastasiyiz julyetin
Bu kadroya bir iki araba daha ekleyin deneriz haftaici![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)