ewet haklısın araba kımın acaba merakettım :)
Printable View
ewet haklısın araba kımın acaba merakettım :)
Linea bomba olmuş resmen...
40-45 yasında Eski bir müşterim, belki 4. arabasını yapıyoruzdur, bildiğim 105 lik motora bu swap TR de ilk Dünya da da duymadım incelemediğimdendir..
GT17 VNT swaplandı, Downpipe ı ile birlikte sabah 10 aksam 6 bitirdik,
alt devirleri VNT den dolayı orjinal halinden daha iyi,
bu güç sadece 1.5-1.6 barlarda geliyor
Boost hızla kalkmadığından tork tekmesi yemeyen aktarma zorlanmıyor..
bu setupla debriyaj daha uzun ömürlü olacaktır..
max gücün üretildiği devir bandındaki genişlik işin verimliliğini ortaya koyuyor zaten..
Yani şehir içi sakin kullanırken düşük boost dan dolayı altınızda yakıtı koklayan , gaza oturduğunuzda ise sarmadan etmeden sakin ama güçlü gelen bir torkla koltuğa gömülüp 2000rpm boyunca bu hazzı yaşayabiliyorsunuz..
VAG diyen arkadaşlar başlıktaki 1.5-1.6 yazısını görmemiş herhalde.
Hangi 1.6 dizel kafa tutabilir Kia-Hyundai grubuna? 1.9 pd motorlara kapılıp gitmeyin 1.6 sorulmuş burada.
Benim düşüncem Kia-Hyundai birinci, sonrasında Fiat Multijet gelir, megane focus vag 3.lük için oynar anca.
Kia picantom ile clio symbolleri ayiklamaya geliyorum.
Su an en iyi araba kia, bir gun clio alirsam enniyi araba clio symbol olur!
Benim arabam hangisi ise en hizlisi En ekonomigi odur.
Yusuf abi sana meydan okuyorum
Kabul edilebilir, VAG gruptan daha başarılı gücü aktarma konusunda Fiat, VAG lar genelde %20 ye yakın kaybediyorlar. Dyno ölçümü sırasında ortaya çıkar ancak, belli bir belirgeni yok yani. 2 tane aynı marka model araçtan biri %15 diğeri %20 kayıba sahip olabilir ayrıca, tamamen kullanımla alakalı bi durumdur.
o zaman ölçülen motor güçleri tahmini? whp'yi kıstas almalıyız
örneğin benim ölçümde 206 207 whp civarı 230 hp motor gücü. %11'lere denk geliyor.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...73423094_n.jpg
http://c1209.hizliresim.com/11/2/ckudh.jpg
devre ve hıza oranla kayıp gücünün grafiği..
Renault yeni motorlar geliyor görmeden tecrube etmeden bilinmez ama başarılı bir motor gibi :)
Benim bildiğim yük tipi dyno üzerinde araç ölçüldüğü zaman direk olarak tekerdeki gücü ölçüyo ve yaklaşık kayıp değer hesaplanarak motor gücü elde ediliyor zaten.
Senin veriler iyiymiş hatta çok iyi %11 kayıp demek, Mehmet abinin dediği gibi hızlandıkça kayıp güç artıyor ister istemez, o yüzden de yüksek viteste araç redline a yaklaşmakta zorlanıyor.
1.5 dci 110'luk megane var peder beyde. İvmelenmesi vs stock haliyle gayet tatminkar.(240 nm)
Yazılımla hepten alır yürür gibime geliyor.
Kore grubu kullanıcısı olarak , yazılımla 1.6 sınıfından önünde pek duracak şahsiyet olacağını düşünmüyorum ;) Linea gerçekten çok güzel yanıt vermiş, şaka makinesi :heyoo:
yazılımlı tdi ile deneyen, crdi,dci,hdi vs var mı henüz ?
euro3 motorlu 1.5dci 65 lik aracım yazılımdan sonra eskisine göre keyifli hale geldi ve yakıtım gözle görülr şekilde azaldı hatta şuan ortalamam mazotun ltre fiyatının 4.40 olması sebebi ile aşırı sakin kullanm yüzünden 4.3 :)
araçta intercoolır bile yok kola kutusu kadar trbo var yazılımla bu hale gelmesi sevndirdi beni :D
Dipnot: kat söktm perfrmansa bi katlısı olmadı öncesi ve snrası denedim aynı gitti hep yalnız yokuş çıkarken anlık tüketim düştü kat ykıt arttırır derler ama bende azalttı saygılar :D
15 karajantları taktım full depo şuan 500km'deyim uzun yokda hala depo full görünüyor. 1200 felan yapar gibi geliyor