2 hafta sonra finallerim biticek. ondan sonra arabamın giderini görmek için bi denemek isterim. Anadolu yakasında oturuyorum bi haftasonu uyar mı?
Bu arada yazmayı unutmuşum maşallah Allah kazadan beladan saklasın![]()
2 hafta sonra finallerim biticek. ondan sonra arabamın giderini görmek için bi denemek isterim. Anadolu yakasında oturuyorum bi haftasonu uyar mı?
Bu arada yazmayı unutmuşum maşallah Allah kazadan beladan saklasın![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Megane geçilmez Focus'a . İyi bir yazılım , İTHAL araç , arabasını tanıyan kullanıcı olduğu sürece...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Paşaoğlunun çarpan değeri 1.41 olarak girilmiş gerçek değer 1.3634 tür kW değerini HP ye çevirirken bu katsayı ile çarparsınız![]()
Ezbere konuşmadığımı ispat edemem burdan, kendiniz deneyin görürsünüz farkı
Golf MKVII 1.6 Tdi
benim diğer aracıda remap ladı Bekir abi,
224 hp 320 nm
IMG_2274 by bektastalay7981, on Flickr
Hepsi orda ölçülmüş olabilir, hepsi orada yapılmış olabilir.. Sizin ve arkadaşlarınızın araçları / deneme sonuçlarınız vs beni ilgilendirmez, ben bilgilendirme yapmaya çalışıyorum sadece aşağıda tekrar belirttiğim konuda..
Ben sana yalan söylüyorsun tarzında birşey söylemedim, Paşaoğlu'ndaki dynonun kurulumu sırasında kW > HP dönüştürücü çarpanının yanlış girilmiş olduğunu (1.41), dyno çıktısındaki kW değerini 1.3634 ile yeniden çarparak gerçek gücünü öğrenebileceğini belirttim. Çıkan sonuç kW bazında doğru HP bazında yanlış , ölçüm hatalı değil yani![]()
KW>>HP çarpanını geçtim, grafiğe bakınca ben ölçüm hakkında da çok iyi şeyler düşünemiyorum...
@bektas_talay;
Arabana maaşallah.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)