iyide benim burda bi yanlış hareketim yok kendi yazdığınız şeyide koysaydınız
" sen yürümeyenine denk gelmişsin.. " dediniz
ben burdaki araçla yaptım sonuç buydu bana ;
birde benimle yapsaydın o şöför değildir deseydiniz " buyur abi misafirim ol bi çayımı iç başımın üstünde yerin var" demeyide bilirdim ama yine benim gençlik heyecanıma patladı herşey neyse...
meganenin focusu geçmesi zor tecrübeyle sabit 1 focus 3 farklı megane ile denedik sonuç aynı hepsinde sadece yazılım ve focusta + olarak 18 jant vardı
1.7 Corsa ile deneriz sorun yok bizim için 1400 kg aracımiz istediğiniz hızdan 200 e kadar
Yazılım ve dp var aracimizda
Soner abi deneme muhabbetimiz oldu,gölbaşında oturuyorsun heralde ama bana çok uzak orta yol bulalım dedim yanaşmadın,yazın ortasında o sıcakta gündüz gölbaşına gelirsen deneyelim dedin yanaşmadın,o sıcakta basılmaz yerler kayar,trafik olur ,arabalara yazık diye sonuç olarak akşam deneyelim dedim yanaşmadın..
Anılın eski meganıdamı 130 luktu ? Yoksa yine yerli ithal muhabbetimi ?
len neye yanaşmadım?
voltaj serdarın 520 ile denedim, 184'lük 320d sedan ile denedim, ceed ile denedim.. demek ki deniyormuşum.. seninle günlerimiz uymamıştır.. pazar veya ctesi yağış olmazsa deneyelim.. ben gece yerine gündüz denemeyi seviyorum..
hem anılın megane'nın ne alakası var şimdi? adam satmış gitmiş ki anıldan önceki sahibindeyken benim eski soft yazılımlı meganela denemiş onu da geçmiştim..
bana yanaşmadın abi kırıldım
ben mayısa doğru ankaradayım arabayı satmazsan haberleşiriz.
Anılın ayar hard dı biraz o yüzden dedim
O arabanın eski sahibi birisine yazılım yaptırmış kimin yaptığı tam belli değildi,gideri de pek iyi değilmiş,onun üzerine özgün abi 2 kere ayar yaptı benim bildiğim ve 2 ayardada bariz farketmişti gözümün önünde yapıldı araba,onun üzerine daha ayarlandımı bilmiyorum benim b
bildiğim en açık oydu.
128 lik ceedi 1 boy geçiyorum ben o kadar![]()
onurun araç sağır. sonerin meg dilsiz.ilacınız bende beyler
Golf MKVII 1.6 Tdi
bahaneyi de araya gene sıkıştırdınefsanevi sözlere yazıyorum bunuda onur
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)