Para harcadıktn sonra kontroll edilir. şimdi burda ne yapılıcagınımı anlatım
Printable View
Para harcadıktn sonra kontroll edilir. şimdi burda ne yapılıcagınımı anlatım
anlat öğrenmek istiyorum çünkü olamayacağını savunuyorum sen böyle bir iddia attın kanıtlarsın işkembeden sallamamşsındır
Arkadas elle veya gozle kontrol etcek sanirim:)
Bu işlemi yapan çok insan var turbo büyültme vs. orjnal GM 90bg turbo olmuyor başka koyarsın
değişkenlik konusunu bilmiyorum o konudan eminim değilim yani sonuç itibari ile 75bg araçları turbo büyültme işlemleri yapılıyor bi kaç forumdada okudum bu işlemi yapan 90bg motorunu koyan şimdi bulamadım bulsam paylaşıcam ama adam yaptıği işlemi koymuş
neyin iddasındasın bilmiyorum ''90dereceden sonra EGR açılır '' diğenlere hastayım bende
90 lık turbo koy sen dedin yani olmayacak birşeyi tavsiye olarak söyledin kendi turbosunu büyütmek başka bir iş şimdi çevirme birde ''90dereceden sonra EGR açılır '' diğenler kim :)
benim diyeceğim birşeyi bilmiyorsan biliyormuş gibi yapmazsın okur öğrenirsin.
Çevirdim yok böle diyenlerde varr ben hala konunun arkasındayım bu işlemi yapıyolar yapanlar var kendi orjnal turbosu ile büyültmek değildi kastım başka bir turbo alıp konula bilir. bu işlemi 90lıklarada yapıyolar 75 liklerede 1.7 DTI larada bu işlemide sana atarım bulduğumda merak etme.
kendi yazdıklarınla çelişiyosun bence biraz araştır öyle konuş 90lık turbosu koydun ayrı turboları büyüttün 90lığın turbosunu takıp kendin mi üfliceksin yada elinle açarsın sen!
ben sana 90dereceden sonra egr açılır diye bişey demedim egr nin çalışma prensibini anlattım sen kendın kafanda kurup burda beni kafana göre rencide etmeye çalışman ayrıca senin ayıbın bilmediğim konuda konuşmam ben ama senin gibi egr iptal ettim yürüyorum demem
Vnt tuboyu kontrol ettirmenin yolu var ama o turboyu takana kadar, flanş vs. çok daha iyi bir turbo takılabilir :)
Allah blow off'tan performans alandan korusun ;)
BMC Filtre,
Düz Boru
Yazılım
EGR iptali
140~ ps.
1.3 75lik'ten nasıl 140 lar alıyosunuz hayret valla ?
75lik corsa için zor baskın izin vermez en başta
şimdi x arac zz turbo kullanıyor bu araca gidip zzz turbo takıp yazılım ıle basıncını acıp guc alamıyormuyuz yoksa benmi yanlış biliyorum ?
(gerekli ekipmanların oldugunu varsayarak dw,baskı,ıntercol,sanzıman vs)
zz= turbo büyüklügü :D
Bu speclerle bu güç çıksın bende hiçbirşey bilmiyorum... Filtre vs. dynoda test ettik kutu içi hiçbirşey farkettirmiyor hybrit turbo olduğu halde... He bizim gücümüz yazılımlı 120 çıktı üzerine düz boru filtre koydum derseniz orası ayrı ;)
mantıken doğru ama bir turbo düz çalışırken diğeri değişken geometrili olarak çalışıyor..