aldıgın guclerı burda paylasırsan herkes ıcın faydalı olur![]()
valla dyno olayını nasıl cozerız bılmıyrm ama en kotu arac ekspertızı yapan yerlerdekı dynoya cıkarım onlarda ne kdr dgru yanıt verır bılemıcem
ben araştırdım bu güçler ve daha fazlasını elde edilebilir diye görüyorum gazihan dsgleri yanlış olmasın 145hp 300nm da bırakıyor nedeni dsgnin kaldıramayacağı ve onunda açıklamasını yapmıştı dsg deki kavramayı kendi yaptığı bronz la değiştirdiğimiz zman 400nm gibi rakamları görebiliyormuşuz.gazihanın aracında neler olduğunu kendisi açıklamadan kimse bilmez ve kimse aracında duman istemeyebilir 145 150 den sonra duman atabilir çoğu müşteriside o güçlerde sınırlayabilir . araştırın dediysem bu motor hakkında daha çok bilgi ediniz anlamında. araçtan araca motor kondüsyonu +10 -10 hp gösterebilir bunu kendisi söylüyor .yeni 1.6 tdi 110 hp olarak çıkmaya başladı ilerde 130 hp 150 hp çıkarabilirler.
dpf yi beyinden iptal etmek sanırım dpf nin rejenerasyon yapmasınıda durdurucakdır buda dpf nin dolmasına tıkanmasına ve rejenerasyon yapmamasından ötürü aracın çekişden düşmesi yakıtı fazla yakması gibi unsurlara neden olucakdır kanısındayım..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
SEAT Leon Motoren seatın sayfasından alıyorum diye vw yapmadı mı anlamı gelmesin Konfigurator < Golf < Modelle < Volkswagen Deutschland başka bir sorun ?
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
dpf yi iptal edip düz boruda çekersen kara tren gibi geziyorsun ben s60 gördüm adam kara dumanlar ata ata yolda gidiyordu.. tüv den geçemiyceksin egzos emisyonundan geçemessin sıkıntı yani.. hani doğayı çevreyi kirletmeyi hiç katmıyorum.![]()
yazılım yaptıracaksan sımdıolmasa sonra mutlaka sokeceksın cunku senı hayattan sogutacak
bence söktür muaynegeldıgınde taktırırsn.duman olayıda senın ıstegıne kalmıs bu kadar basit![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)