Bu sorunu yaptığında sağa çekip stop edip tekrar çalıştırdığınızda isteklilik durumu ne oluyor?
motor sıcakken çekiş düşüyormu peki ?
RACE WERKS
maf değeri araç yükteyken ölçülür turbo peak basıncını verdiği anda 950 civarı okumanız gerekir
RACE WERKS
aslında hava sıcaklığına göre mafın ölçtüğü değerler oynama yapabilir, map sensörüde olabilir. aynı motor benim araçda vardı, tamircide kaputu açtırdığımda gerekirse pistona kadar ineceğiz dedim, usta bir hortum buldu içerde "bu niye boşta?" diye sordu "bende ne bileyim benmi çıkardım !!" dedim, orda bi yere taktı hortumu ve araç bildiğin uçuşa geçti. herşeyden olabilir vnt kanatları bile kurumlaşmış olabilir.
turbocuk istiyoruz
pompa ve enjektörlerinizi kontrol ettirmelisiniz.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Pc'ye bağlanınca enjektörün püskürtme değerleri okunabiliyor abi. İşin ehli bir usta değerlerin ne olduğunu bilir bi anormallik olup olmadığını öğrenmek lazım..
- Bize Her Yer TRABZON
Baktıkları makinelerde fark ediyor abi
Bizim dükkana bir ducato geldi, adam bazı değerleri elindeki cihazla okuyamadı. Başka bir servise gittim adamların elinde orjinal bilgisayar varmış servisin kullandığı onda baktırdık adam herşeyiyle söyledi bize
En azından bosch'a baktırmak daha iyi olur
Yetkili servis böyle birşeyi kontrol etmek için ücret talep eder mi acaba?
Yetkili serviste hiç işim olmadı ondan bilmiyorum
Özel servisler gibi pc bağlatmaya 20 - 30 lira alıyorlarsa sıkıntı yok fazlası olmasında
- Bize Her Yer TRABZON
bu motorlarda enjektör değerini okuyamazsınız sadece tek bir enjektörde sensör bulunur oda timing hesaplaması içindir okuduğunuz değer rotary pompanın bastığı genel mazot değeridir
RACE WERKS
evet sökülüp kontrol edilmesi lazım
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)