yoo kesinlikele bi kötü yanı yok yani kendi arabamda olsa yaparım ve yaptığım kişilerde gerçekten memnun hatta 3 yıldır hala o turbo ile devam eden var bence fayalı zaten dizellere fazla uygulanma yapılamıyor
Printable View
yoo kesinlikele bi kötü yanı yok yani kendi arabamda olsa yaparım ve yaptığım kişilerde gerçekten memnun hatta 3 yıldır hala o turbo ile devam eden var bence fayalı zaten dizellere fazla uygulanma yapılamıyor
ford un 90 hp 1.6 ve 109 1.6 versiyonları oldukça farklı birbirinden. sadece yazılım farkı yok yani. citroende durum nedir bilemiyorum.
güzel kardeşim ben zaten geçip geçmeme gibi birşey idda etmedim evet biçok defa denk geldi güzel ivmelenmesi var alt devirler fena değil fakat kurcalamanın bir anlamı yok bence chip takarsın filtre takarsın hepsi bu ne gerek var turbosunu değiştirmeye kurcalamaya canınız çok sıkılıo herhalde :rolleyes::heyoo:
mehmet bey bu citroen ıcın en cok verım alabılecegımız bı marka soylemıstınız neydı??
bıde herseyden once bız yapalımmı yapmayalımmı dıye sormadık neler yapabılırız dıye sorduk;) konuyu saptırmayalım mumkunse
Konu artık uzadı kimse kusura bakmasın ben buraya yazayım
Ankaradan çok sevdiğim bir abime bu uygulamayı yaptım hiç bir sorunda olmadı maşallahı var devam ediyor. onur abi yani içini rahat tutmalısın ogün konustuğumuz gibi ister bana ister başka bir istediğin ile görüş bence yaptır derim
Peugeotta inceledim aynısının Citroen içinde geçerli olduğunu düşünüyorum en başta turbo sistemleri bile farklı 90hp modellerde değişken geometrili turbo yok. Elbet motor içinde de farklılıklar vardır.
Mehmet usta nasıl 110 çıkmıyor ilginç ama:confused: Yol ortamında 1.6hdi 110hp c4, focus 109tdci 'ı geçiyor çünkü. Bu tek arabada mı başınıza geldi yoksa bütün C4'lerdemi aynı durum 307 ve 407'lerde de var mı?
hemen hemen bütün C4 lerde aynısı başıma geldi..ama araba 110 luk gibi gidiyor orda kuşku yok.. kanımca lastiklerin boşa döndüğünü anlayıp farklı bi map le işletiyor motoru..
motorlar arasındaki fark bi kaç ilave emisyon tutucu donanım ve farklı bir Yazılım
Çok garip aslında üst devirlerde inanılmaz bayık alt devirlerle ilgili bir problem yok fakat ust devirlerde araba olduğu yerde sayıyor :( ben focus ta bunu görmedim gerek vites araları gerek ust devir gittiğini anlayabiliorsun ama bu araç biraz hantal tabi chip kutu içi filtre bikaç ıvır zıvırdan sonra tatmin edio ama sorun ustune sorun. :(
aynı motor 307 de cıkıyor.İzmirde bi yetkili servisin turbolarını biz tamir ediyorduk ordaki usta başı söylemişti bize bu araçlar problemli bi yıldan itibaren üretilenlerde o problemin yaşanmadığını soleemişti bize galiba sorunda egzoz sistemi ile ilgiliyi öyle hatırlıyorum ama pugcular daha ii bilir
Arka süspansiyonlar,kapı kartonlarından ses gelmesi, balataların cabuk bitmesi bu aracın en buyuk sorunları arasındaydı son uretim bandındaki c4 lerde bu sorunlar yaşanmamaya başlanmış.Hoş arka suspansiyonları okadar sert ki cukurlara girdiğinde sanki patlakmıs gibi sesler cıkarıo:Deli: dediğim gibi ust devirlerde bayılmasa gerçekten ii bi motoru var tek sorun üst devirler kurcalamak isteyen arkadaşlar once onu dşünürek kurcalasınlar demek istediğim bu :)